OTOBÜS TERMİNALİNE ULAŞIM SORUNU!

Özellikle yaz aylarında en hareketli günlerini geçiren Ardahan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ulaşım sorunu yaşanıyor.

GÜNCEL 21.06.2023 12:45:00 0
OTOBÜS TERMİNALİNE ULAŞIM SORUNU!

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

Ardahan Belediyesi tarafından çevre yolunun hemen kenarında hizmete açılan Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ulaşım sorunu yaşanıyor. Yolcular çarşı ile terminal arası çalışacak şehir içi dolmuş istiyor.

Geçtiğimiz yıl Ardahan Belediyesi tarafından şehirlerarası otobüs terminali başka bir alana taşınarak hizmet vermeye başladı. Ancak yolcular ulaşım sıkıntısı çektiklerini belirtiyor. Ardahan’da şehirlerarası yolculuk yapmak için Otobüs Terminaline gitmek isteyen ve terminalden çarşıya gelmek isteyen yolcular dolmuş olmaması nedeniyle sıkıntı çekiyor. Terminalin kent merkezine uzak olması ve güzergahta dolmuş olmaması nedeniyle yolcular kendi araçlarıyla ya da taksi ile gitmek zorunda kalıyor.

Ulaşım sorunu yaşadıklarını ifade eden yolcular, “Ardahan Belediyesi tarafından kente yakışır modern bir terminal yapıldı, ancak dolmuş hattı koyulmamış. Terminalin şehir merkezine uzak olması nedeniyle taksi tutmak zorunda kalıyoruz. Maddi durumu iyi olmayan insanlar var, herkes taksi ile gidip gelemiyor. Bu konuda çok sıkıntı çekiyoruz. Terminal ile çarşı arasında sürekli çalışacak dolmuş istiyoruz” dediler.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak