OTOBÜS TERMİNALİNDE DOĞALGAZ YANMIYOR, ESNAF ŞİKAYETÇİ!

Ardahan Belediyesi tarafından hizmete açılan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ısınma sorunu yaşanıyor.

GÜNCEL 11.11.2022 17:30:00 0
OTOBÜS TERMİNALİNDE DOĞALGAZ YANMIYOR, ESNAF ŞİKAYETÇİ!

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Belediyesi tarafından hizmete açılan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ısınma sorunu yaşanıyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında görkemli bir törenle açılışı yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yazıhane işletmecileri kendi imkanlarıyla kurdukları elektrikli ısıtıcılarla ısınmaya çalışıyor.

Soğuk havanın etksini göstermeye başladığı Ardahan’da Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki yazıhanelerin doğalgazın yanmaması yolcu ve yazıhane sahiplerinin tepkisine neden oldu. Yolcuların otobüs beklerken üşüdüklerini dile getiren yazıhane işletmecileri, doğalgazın yanmaması nedeniyle elektrikli ısıtıcılarla ısınmaya çalışıyor.

Isınma problemi yaşadıklarını ifade eden yazıhane işletmecileri, elektrikli ısıtıcılar kullandıklarını belirterek, "Bir yolcu çocuğuyla içeri giriyor soğuktan oturamıyor. Gerçekten rezil bir durumdayız. Doğalgaz sistemi yapılmış ama yanmıyor. Elektrikli ısıtıcılarla ısınmaya çalışıyoruz. Buda ısınmamıza yeterli olmuyor. Önümüzde ki günlerde kar yağacak hava iyice soğuyacak. Ayrıca terminalde ne bir çay ocağı nede bir market var. Buraya gelen yolcular bir bardak çay içemediği gibi soğukta otobüs saatini beklemek zorunda kalıyor. Ardahan için önemli ve güzel bir terminal yapıldı ama ne yazık ki günlerdir ısınma sorunumuz çözülmüş değil. Yolcularda bu durumdan çok şikayetçi. Havalar iyice soğumadan ısınma, çay ocağı ve market sorununun biran önce çözümlenmesini istiyoruz” dediler.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti