ORGANİK ÜRÜNLERİN ADRESİ EGE ŞARKÜTERİ

Ankara’da organik ürün satışı yapan Ege Şarküteri, Ardahan Tanıtım Günleri’nde stant açarak ürünleri pazarlamaya başladı.

GÜNCEL 3.12.2021 16:26:00 0
ORGANİK ÜRÜNLERİN ADRESİ EGE ŞARKÜTERİ

Yöresel ürün satışı yapan işletmeler ARDAFED tarafından Ankara’da organize edilen Ardahan Tanıtım Günleri’nde ki stantlarda yerini aldı. 

Ankara’da organik ürün satışı yapan Ege Şarküteri de Ardahan Tanıtım Günleri’nde stant açtı.

Ege Şarküteri işletmecisi Ardahanlı Canip Kara gazetemize yaptığı açıklamada,  “Ardahan Dernekler Federasyonun düzenlemiş olduğu Ardahan Tanıtım Günleri’nde Ege Şarküteri olarak standımızı açtık. Yöresel, organik ürünlerimizi pazarlamaya başladık. Biz bu günleri yapmak üzere Ardahan Federasyonu olarak yürütme kurulu kurduk. Bu kurulun içinde bende yer aldım. Ardahan ve ilçelerine giderek orada ki peynir ve bal tüccarları ile görüştük. Burada ürünlerini tanıtmaları için davette bulunduk. Gelinen noktada dün açılışını yaptığımız Ardahan Tanıtım Günleri’nde coşkulu ve bereketli bir gün oldu. 2,3 ve 4’üncü günlerce daha aktif, satışların bol olması dileğiyle bütün tüccarlarımıza, katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Pazar günü son bulacak olan tanıtım günlerine Ardahanlı hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.    

Ege Şarküterinin ticari faaliyetleri hakkında bilgiler veren Canip Kara, “Doğu Gıda olarak başladığımız ticari faaliyetimizi 15 yıl Sincan’da sürdürdük. Daha sonradan Bilkent 2’de Ege Şarküterinin birincisini açarak 15 yıldır faaliyet göstermekteyiz. Hizmetlerimizden dolayı yöre halkının bize göstermiş olduğu teveccüh karşılığında Bilkent 3’te de daha büyük ikinci şubemizi açtık. Yaklaşık 40 uzman personelle hizmet vermekteyiz” diye konuştu. 
 


1

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

2

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

3

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

4

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği

5

Başkan Demir, eline torbayı aldı çöp topladı