ÖMER YILMAZ, ATSO BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ekim ayında yapılması planlanan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı seçiminde adaylar belli olmaya başladı.

GÜNCEL 5.09.2022 11:33:00 0
ÖMER YILMAZ, ATSO BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ekim ayında yapılması planlanan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı seçiminde adaylar belli olmaya başladı.

Ardahanlı iş insanı Ömer Yılmaz, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Posof Türkgözü, Çıldır Aktaş Sınır Kapısı ve Yukarı Cambaz’dan ATSO delegelerine seslenen ATSO başkan adayı Ömer Yılmaz, yayınladığı videoda önemli mesajlar verdi.

Başkan adayı Yılmaz şunları söyledi; "Merhaba çok kıymetli ve çok değerli Ardahan Ticaret ve Sanayi odası üyeleri.  Bugün Serhat Şehrimiz Ardahan’ın Posof ilçesi Türk Gözü sınır kapısından sizlere sesleniyorum. Yaklaşık 80 yıldır Ardahan İl ve ilçelerinde Ticaretle uğraşan bir ailenin mensubuyum. Kendimde şuan bilişim sektörü ve ithalat ihracat alanında ticaret yapmaktayım.  Ayrıca 10 yıldır çeşitli STK’larda  görev aldım. Önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştirilecek olan Ardahan Ticaret ve Sanayi odası başkanlığı seçimlerine genç, dinamik, başarılı, tecrübeli yönetim ve arkadaşlarımızla beraber  adaylığımı açıklıyorum.  Başta 2 sınır kapımız olmak üzere ilimizde faaliyet gösteren Ticaret erbaplarına, ithalat ve ihracat anlamında daha karlı bir kazanç elde etmeleri için bu göreve talibiz.  Çıldır Aktaş kapısında sınır ticareti kapsamında ithalat, ihracat yapmak isteyen Ardahanlı ticaret erbaplarının işlerini kolaylaştırmak için tam kapsamlı bir gümrük müdürlüğü kurmak için adayım.  Aynı zamanda ilimizden geçen   uluslararası ipek yolu demir hattının ilimiz iş insanlarının daha verimli kullanabilmeleri için Yukarı cambaz köyüne lojistik merkezi kurulması için adayız."


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı