OLAYLI MAÇTA KAZANAN SERHAT ARDAHANSPOR

Serhat Ardahanspor ile Göle Belediyespor play-out maçında karşı karşıya geldi.

SPOR 26.04.2022 16:56:00 0
OLAYLI MAÇTA KAZANAN SERHAT ARDAHANSPOR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Serhat Ardahanspor ile Göle Belediyespor play-out maçında karşı karşıya geldi.

Şenol Kirman- Göle Belediyesporu 6-3 yenen Serhat Ardahanspor Ardahan’ı 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek.Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezonu 8. sırada tamamlayan Serhat Ardahanspor play-out maçında Ardahan 1. Amatör Lig şampiyonu Göle Belediyespor ile karşılaştı.80. Yıl Şehir Stadyumunda güzel bir havada oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç ve Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Aykut Karagöz’de karşılaşmayı heyecanla takip etti.Bölgesel Amatör Lig’de Ardahan’ı temsil eden Serhat Ardahanspor ligin bitmesinin ardından play-out maçına çıktı. Ardahan’da bu sezon Amatör Lig şampiyonu Göle Belediyespor ile BAL vizesi için karşılaşan Serhat Ardahanspor 90 dakikası 2-2 eşitlikle sona eren mücadelede rakibini uzatma dakikalarında 6-3’lük skorla geçti. 

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Normal süresi 2-2 biten karşılaşmada uzatmaların ilk yarısında Göle Belediyespor kalecisi ceza sahası dışında topa elle müdahale edince hakem kırmızı kartını çıkardı ve takım 10 kişi kaldı. Bu müdahaleden sonra kazanılan serbest vuruşu Serhat Ardahanspor’da Ayhan Altınay gole çevirdi ve 3-2 öne geçti. Bu dakikadan sonra rakibi karşısında eksik kalan Göle temsilcisi 2 kırmızı kart daha görerek sahada 8 kişi kaldı ve müsabakadan 6-3 lük skorla yenik ayrıldı. 

MAÇ SONUNDA ARDAHAN’ A YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER

Karşılamanın son düdüğüyle birlikte iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. Göle Belediyespor’lu futbolcuların Serhat Ardahansporlu futbolculara yönelik saldırılarda bulunması sahayı karıştırdı. Kavga güvenlik güçlerinin ara girmesiyle büyümeden önlendi. Maç sonunda çıkan olaylar nedeniyle Göle Belediyespor’da 2, Serhat Ardahanspor’da ise 1 futbolcu kırmızı kart gördü. Serhat Ardahanspor bu sonuçla yeni sezonda yine Ardahan’ı BAL Liginde temsil etme hakkı kazandı. Serhat Ardahanspor’u galibiyete taşıyan golleri Ayhan Altınay (3), Doğukan Aksu, Bedirhan Salih (2) attı. Maçın ardından teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar halaylar çekerek galibiyeti kutladı.


1

Damal mesire alanında temizlik çalışması

2

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

3

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

4

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

5

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği