Okullarda şehitler anıldı

Ardahan’da okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunuldu

GÜNCEL 15.01.2024 12:21:00 0
Okullarda şehitler anıldı

Pençe-Kilit Harekatı üs bölgesinde teröristler tarafından şehit edilen askerler için Ardahan'daki okullarda anma töreni düzenlendi.

Kuzey Irak’taki üs bölgesine teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan 9 asker için tüm Türkiye’de olduğu gibi Ardahan'da da anma etkinliği düzenlendi. Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesinde düzenlenen anma etkinliğinde öğrenciler şehitler için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu. 

Okul yönetiminden yapılan açıklamada; “Bugün okulumuzda, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatlarıyla gerçekleştirilen Pençe Kilit Harekât bölgesinde vatan için şehit düşen kahraman askerlerimiz için bir saygı duruşu gerçekleştirdik. Bu kutsal vazifede hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ailelerine sabır diliyoruz. 15 Ocak Pazartesi günü, okulumuzda düzenlenen anma töreninde, ulusal bayrağımızın gölgesinde, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldik. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmak, onların aziz hatıralarını yaşatmak için bir araya gelmenin önemine inanıyoruz. Şehitlerimizin emaneti ailelerine başsağlığı diliyor, onlara sabır ve metanet temenni ediyoruz. Dualarımız, şehitlerimizin aileleriyle birlikte, vatanımızın birlik ve beraberliği içindir. Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak