OKULLARDA Kİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTIRILIYOR

Vali Hüseyin Öner, “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Yarıyıl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı”na başkanlık etti.

EĞİTİM 2.02.2022 17:37:00 0
OKULLARDA Kİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTIRILIYOR

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, okul çevrelerinde güvenlik tedbirlerinin sıkılaştırılması ve okul servisleri ile kantinlerin sıkı denetlenmesi yönünde ilgili birimlere talimatlarda bulundu.

Vali Hüseyin Öner, “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Yarıyıl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı”na başkanlık etti.

7 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilerin ve okulların güvenliğinin sağlanması ve diğer tedbirlerin görüşülmesi amacıyla Vali Hüseyin Öner başkanlığında geniş kapsamlı toplantı düzenlendi.

Toplantıya Vali Öner’in yanı sıra, Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir, Ali Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ertaç Baki, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Önümüzdeki hafta başlayacak olan eğitim-öğretim sezonuyla birlikte eğitim camiasında varsa eksikliklerin tespit edilerek bu eksikliklerin bir an evvel giderilmesi ve yeni eğitim-öğretim yılının Ardahan’da sorunsuz tamamlanması yönünde okul yetkililerine talimatlarda bulunan Vali Öner, okul çevrelerinde güvenlik tedbirlerinin sıkılaştırılması ve okul servisleri ile kantinlerin sıkı denetlenmesi yönünde ilgili birimlere talimatlarda bulundu.

Vali Öner ayrıca, okullarda Koronavirüs salgın hastalığın yayılım hızını düşürmeye yönelik tedbirlerin alınmasının önemine değinerek, salgınla mücadele konusunda okul müdürleri ve öğretmenlerin duyarlı olmalarını istedi.

Vali Öner’in konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okul güvenliğine yönelik alınan ve alınması planlanan tedbirler hakkında bilgilendirmeler yapılarak, değerlendirmelerde bulunuldu.


1

CHP’den alternatif 23 Nisan kutlaması

2

Ardahan'da 23 Nisan coşkusu

3

80 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet verecek Sağlıklı Yaşam Polikliniği açıldı

4

Başkan Demir’den 23 Nisan mesajı

5

ARDAHAN DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK