Okul kıyafetlerinde satışlar başladı

Ardahan’da yeni eğitim-öğretim sezonu hazırlıkları devam ediyor

GÜNCEL 22.08.2023 14:48:00 0
Okul kıyafetlerinde satışlar başladı

Haber: Bedrettin Şuay

Yeni eğitim-öğretim sezonunun başlamasına az bir süre kala okul kıyafetleri satışların başladı. Okul kıyafeti almak isteyen öğrenci ve veliler yoğunluk oluşturuyor. Ardahan’da Okul kıyafeti satıyı yapan esnaflar, okul kıyafeti alan öğrenci ve velilere okul kıyafetleri hakkında bilgiler veriyor.

Ardahan’da yıllardır esnaflık yapan Evginler mağazası işletme sahibi Çağdaş Evgin, okul kıyafetlerinin satışlarının başladığını belirterek, Okul kıyafetlerinin mutlaka yedekleriyle birlikte alınması gerektiğini söyledi. Uzun ömürlü kullanım için yedek bulundurmanın çok önemli olduğuna değinen Evgin, Kıyafet satın alma sırasında dikkat edilmesi gerekenleri de açıkladı. “Satışların her zamanki gibi yoğun olduğunu söyleyen Can Murat Evgin, bu sene okul kıyafeti şatışları çok erken başladı dedi.

İşletme sahibi Çağdaş Evgin, çocukların bir kısmı heyecanlı bir kısmı ise çok mutsuz. Bazı öğrenciler kayıt oldukları okulun kıyafetlerine adeta aşık oluyor, bazıları ise ‘keşke bu renk olmasaydı, başka renk olsaydı’ diyor. Okul kıyafetleri bu sene ortalama olarak 850 lira ile başlayıp bedenine göre fiyatları değişiyor. Ailelere yedek kıyafetler almalarını tavsiye ediyorum çünkü haftanın 5 günü okula gidecekler, kıyafetlerin yıkanması ve yıpranması gibi durumlara karşı uzun ömürlü olması için değiştirmek lazım, her gün aynı şeyi giydirmemek gerekiyor dedi.

 

 

 

 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak