ÖĞÜT VE KAYA GÖLE'Yİ ZİYARET ETTİLER

İlçe ve köy ziyaretlerine başlayan CHP Ardahan Milletvekili adayları halkla bütünleşerek sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyorlar.

SİYASET 28.04.2015 09:50:51 0
ÖĞÜT VE KAYA GÖLE

Göle merkezde ilçe teşkilatıyla esnaflarları dolaşan milletvekili adayları Ensar Öğüt ve Sezgin Kaya esnaf tarafından sıcak ve samimi olarak karşılanmaları dikkat çekti.

Hava muhalefeti nedeniyle planlanan yerlere gidilemeyince ikinci gün tekrardan Göle'deki seçim çalışmalarına devam ettiler.

                 Köprülü ve Samandöken köyünü ziyaret eden Öğüt ve Kaya, vatandaşlardan CHP'ye destek istedi.
Göle'ye 2.sıra Milletvekili adayı Sezgin Kaya ile birlikte kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Ensar Öğüt, ilçe girişinde kendisine gösterilen sevgi seline el sallayarak karşılık verdi. Göle halkının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini ifade eden Öğüt ve Kaya esnafla tek tek tokalaşarak hal hatırını sordu. 
Göle'ye 2.sıra Milletvekili adayı Sezgin Kaya ile birlikte kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Ensar Öğüt, ilçe girişinde kendisine gösterilen sevgi seline el sallayarak karşılık verdi. Göle halkının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini ifade eden Öğüt, esnafla tek tek tokalaşarak hal hatırını sordu. Göle ilçesinde seçim bürosunun önünde halka hitap eden Ensar Öğüt ve Sezgin Kaya'ya vatandaşlar sık sık slogan atarak büyük destek verdi. 

İKİ MİLLETVEKİLİ İSTEDİ

Ardahan'da 2 milletvekili çıkaracaklarını tekrarlayan Milletvekili adayı Ensar Öğüt, CHP iktidarında Türkiye'ye canlılık geleceğini ve yaşanacak yeni Türkiye'nin kutuplaşmadan uzak bir ülke haline geleceğini söyledi.
Konuşması Göle halkı tarafından sık sık sloganlarla kesilen Öğüt, Ardahan'da 2 Milletvekili çıkaracağız. Değerli Göle halkı bu seçimde de bize desteklerini esirgemeyecektir. CHP iktidarında yeni Türkiye'nin temelleri atılacak. Mazot 1,5 TL olacak. Emeklilere yılda 14 maaş verilip, taşeron işçilere kadro tahsisi gerçekleştirilecek.Bunun gibi daha çok projelerimiz CHP İktidarında 8 Haziran sabahı uygulanmaya konulacak. Ardahan-'da ve Göle'ye yatırımların gelmesinde katkılarım oldu.

ÇILDIR AKTAŞ SINIR KAPISI

Çıldır Aktaş Sınır Kapısı'nın açılması için çok çaba sarf ettim. 2011 yılında Milletvekili seçildiğimde ilk soru önergemi Çıldır Aktaş Sınır Kapısının açılması için verdim. En nihayetinde önümüzdeki ay Aktaş Sınır Kapısı açılacak. Ardahan'ın 3 ülkeyle sınırı olacak ve ticaret canlanacaktır. Yine Ardahan'a havaalanı gelmesi 50 soru önergesi verdim. Havaalanı projesi Ardahan için yapıldı, ancak takipsizlik ve vurdumduymazlık yüzünden Rize'ye verildi.
Havaalanın gelmesi için çeşitli kampanyalara yapmamıza rağmen, bu projeyi maalesef hayata geçemedi. Ilgar ve Sahara tünelleri için yüzlerce soru önergesi verdim. Tünel projeleri bu yıl bitirilip önümüzdeki yıl yatırım programına alınıp inşasına başlanacak. Değerli Göle halkı bugüne kadar gerçekleştirdiğim tüm eylemlerde asla Ardahan halkının onurunu zedeleyecek bir davranış içinde bulunmadım.

KİMSENİN BAŞINI ÖNE EĞDİRMEDİM

Hiç kimsenin başın öne eğecek bir tutum sergilemedim. Doğu Anadolu Bölgesi'nin tek CHP'li Milletvekili olarak bugüne kadar bana verdiğiniz desteğe karşılık elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Halkın sorunlarını dile getirmek, yöremizin hayvancılık ve çiftçilerimizin yaşadığı sorunları sürekli meclise taşıdım. Bana verdiğiniz emaneti en iyi şekilde taşıdım. dedi.

ÖĞÜT İLE ELELE

CHP'nin diğer milletvekili adayı Sezgin Kaya ise, Göle'li bir Ardahan evladı olarak, bölgesine hizmet için yola çıktığını, görev verildiğinde Ensar Öğüt ile birlikte Ardahan için yeni bir dönemin açılması için çalışacağını ifade ederek, evladınıza sahip çıkmanızı istiyorum”diye konuştu.

KAYA İLE JESTLEŞME

Öğüt Göle sokaklarında karşılaştığı Bağımsız Milletvekili Adayı Saffet Kaya ile de bir süre sohbet edip, başarılar diledi. Kaya'da Öğüt'e başarı dileklerinde bulundu.

KÖPRÜLÜ VE SAMANDÖKENDEN DESTEK İSTEDİ

Ensar Öğüt ve Sezgin Kaya daha sonra Köprülü ilçesinde esnaflar ile bir dizi vatandaş ziyareti yaparak destek istedi. Köprülü beldesinde taziye ziyareti de yapan Öğüt ve kaya, Samandöken köyünü de ziyaret ederek vatandaşlarla görüştüler. Öğüt, Ardahan köylüsü için görevini yaptığını, CHP'nin iktidar olmasıyla köylü için yeni ve mutlu günlerin başlayacağını vurguladı. Öğüt, tam destek bekliyorum” dedi.


1

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

2

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler

3

CHP, ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURDU

4

Teknoloji Bağımlılığına Karşı eğitim verildi

5

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır