NOSTALJİ GÜZELLİK MERKEZİ’NE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Güzellik ve bakım sektöründe bay ve bayanlara hizmet veren Nostalji Güzellik Merkezi, görkemli açılışla kapılarını Ardahanlılara açtı.

GÜNCEL 8.06.2022 15:49:00 0
NOSTALJİ GÜZELLİK MERKEZİ’NE MUHTEŞEM AÇILIŞ

HABER: ŞENOL KİRMAN

Güzellik ve bakım sektöründe bay ve bayanlara hizmet veren Nostalji Güzellik Merkezi, görkemli açılışla kapılarını Ardahanlılara açtı. Ardahan’da işletmeciliğini Kader Çimen’in yaptığı Nostalji Güzellik Merkezi geniş katılımlı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kaptanpaşa Mahallesi Kazımkarabekir Cad. Dört Ortaklar İş Merkezi 9/12 adresinde Nostalji Güzellik Merkezi’nin açılış kokteyline, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, MHP Ardahan İl Başkanı Turgay Mert, Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, PTT Başmüdürü Jülide Kaya, AK Parti Ardahan Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Murat Baltacı ve çok sayıda davetli katıldı.

Protokol üyeleri ve işletme sahibi Kader Çimen’in birlikte açılış kurdelesini kestiği Nostalji Güzellik Merkezi, muhteşem açılışla hizmete girdi.  

İşyerinin hayırlı olmasını temenni eden Ardahan Valisi Hüseyin Öner, “Nostalji Güzellik Merkezi bayanlara hitap eden bir işyeriyken beyefendilerede hitap edecek konsepte yeni bir düzene kavuşturuldu. İlimizde ki tüm işyerleri vatandaşımıza halkımıza hizmet etmektedir. Aynı zamanda ilimizin ekonomisinin ve ticaretinin gelişmesine katkı sunmaktadır. Bu vesileyle işletme sahibi Kader Çimen’e teşekkür ediyorum. İşyeri hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar diliyoruz” dedi.

Açılışa katılan konuklar Güzellik Merkezi’ni gezdi, verilen hizmetler konusunda bilgiler aktarıldı. İşletmeci Güzellik Uzmanı Kader Çimen davetlilerle yakından ilgilenerek, çeşitli ikramlarda bulundu. Nostalji Güzellik Merkezi, açılış kokteyline katılan konuklardan tam not aldı.

BAY VE BAYANLARIN HİZMETİNDE

Bay ve bayanlara son derece modern ve teknolojik ürünlerle hizmet veren Nostalji Güzellik Merkezi, Buz Lazer Epilasyon başta olmak üzere Microblading Kaş Tekniği, İpek Kirpik, Cilt Bakımı, Sililüt Masajı, Hydrafacial Bakım, Baby Face, Cilt Yenileme, Kalıcı Makyaj, Microblading, Micropigmantasyon , G-5 Masaj ve Masaj Uygulamaları, Manikür , Pedikür, Protez Tırnak , Jel Tırnak, Kalıcı Oje, Sivilce Kurutma, Siyah Nokta Tedavisi, Akne Tedavisi, Hücre Yenileme, Cilt Leke Tedavisi, Kırışık Tedavisi, Vakum Tedavisi ve Ozon Buhar Tedavisi ve Makyaj alanlarında özel olarak tasarlanmış salonda değerli müşterilerin hizmetinde olacak.

NOSTALJİ GÜZELLİK MERKEZİ:

Kaptanpaşa Mahallesi Kazımkarabekir Cad. Dört Ortaklar İş Merkezi 9/12 

0542 309 8550


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak