NOSTALJİ GÜZELLİK SALONUNDAN SIKI ÖNLEM!

Nostalji Güzellik Salonu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı sıkı önlemler aldı.

11.05.2020 15:55:52 0
NOSTALJİ GÜZELLİK SALONUNDAN SIKI ÖNLEM!

ŞENOL KİRMAN

Nostalji Güzellik Salonunda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı sıkı önlemler alınırken, iş yerine gelenler ateşleri ölçtükten sonra içeri alınıyor.

Yeni tip korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 aydır kapalı olan güzellik salonları, kuaför ve berberler sıkı önlemler alarak ilk kez açıldı.

Kaptanpaşa Mah. Kazımkarabekir Cad. Sayınlar İş Merkezinde faaliyetlerini sürdüren Nostalji Güzellik Salonu, maske, eldiven ve galoşla müşterilerini kabul ederek, müşterilerinin ateşini ölçtükten sonra içeriye alıyor.

Nostalji Güzellik Salonu işletmecisi Kader Çimen,  2 ay önce kapatmış oldukları iş yerini sıkı önlemler alarak yeniden açtıklarını söyledi.

Sağlık açısından önlemleri arttırdıklarını belirten Çimen, ? Hepimizin sağlığı için işletme olarak bütün tedbirlere, hijyen ve temizliğe dikkat ediyoruz. İş yeri olarak sağlığımız için bazı uygulamalarımız var. Randevu olmadan kesinlikle işlem kabul etmiyoruz. Randevuları yoğunluk olmayacak şekilde belli aralıklarla düzenliyoruz. Maskesiz salonumuza almıyoruz. Sadece işlem randevusu olan müşterimizi salonumuza alıyoruz. Girişte ateş ölçümü yaparak, 37 derece üstü ateşi olan müşterilerimiz olduğu takdirde randevusu varsa eğer randevularını iptal edeceğiz. Müşterilerimizden isteğimiz eğer kendisini iyi hissetmiyorsa, bazı semptomlar gösteriyorsa lütfen randevusunu iptal etsinler. Hepimizin sağlığı için tedbirli olmaya davet ediyorum? dedi.


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı