Nenenin yüzü güldü ve komşularıyla arası düzeldi

Nenenin yüzü güldü ve komşularıyla arası düzeldi

21.01.2021 14:40:20 0
Nenenin yüzü güldü ve komşularıyla arası düzeldi

Bedrettin Şuay

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde gündeme getirdiğimiz, ?SYDV sözünü tutmadığı için komşularımın yüzüne bakamıyorum? başlıklı haberimizde, 90 yaşındaki Telli Demir´e Ardahan Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından parası ödendi.
Kulak cihazını almak için Ardahan SYDV´den yardım isteyen 90 yaşındaki Telli Demir´e vakıf, ?sen al biz sana yardım yapacağız? sözü ile cihaz parasını komsularından toplayan Demir, diyalog ve yakınlarının eksik evrak vermesinden dolayı parasını alamamış ve komsularıyla arası bozulmuştu.
Gazetemizin gündeme getirmesiyle birlikte, evraklar tamamlanarak parasına kavuşan nenemizin, yüzü güldüğü ve komsularıyla arası düzeldiği görüldü.
Ardahan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan açıklamada, Telli nenenin yakınlarının kulak cihazını aldıklarında, iş yerinden aldıkları tutar faturasını kuruma iletmediklerinden dolayı ödenmemiş dendi.
Ardahan SYDV, kulaklarında sıkıntı olan nenemizin yakınlarının bize müracaat etmesinden sonra ki toplantıda Mütevelli heyeti toplanmış ve karar alarak Telli Demir, nenemize 3000 TL maddi yardım yapılması konusunda karar almış. Hesabına o gün itibari ile 3000 Tl yatırılmış. Fakat yakınları fatura getirmediği için para hesapta bloke olarak kalmış. Geçtiğimiz haftada bize gelen fatura sonrasında bloke kaldırılmış ve hesabına yatırılmış ve nenemize parası ulaştırıldı.
Beni komsularımla tekrardan barıştıran ve Ardahan Valiliği ile Ardahan SYDV müdürüne ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum diyen 90 yaşındaki Telli Demir´in, yüzüm bu kış günü güldü, devletimizin de her daim yüzü gülsün ifadelerini kullandı.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI