NE OLACAK BU SERHAT’IN HALİ?

Serhat Ardahanspor sahipsizlikten lige katılamayacak duruma geldi.

SPOR 9.08.2023 16:01:00 0
NE OLACAK BU SERHAT’IN HALİ?

Serhat Ardahanspor sahipsizlikten lige katılamayacak duruma geldi. Serhat Ardahanspor’da yeni sezon öncesi belirsizlik sürüyor. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen hala başkan adayı yok.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2023-2024 sezonunun başlamasına sayılı günler kalırken henüz başkanı, yönetimi, teknik direktörü ve futbolcuları belli olmayan Serhat Ardahanspor’da yeni sezon öncesinde yaprak kımıldamıyor. Geçmişte olduğu gibi bu sezonda kulüp başkanı sorunu yeniden baş gösterdi. Serhat Ardahanspor takımı içinde şu an sessizlik hâkimken, mevcut yönetim hala kulüp başkanı arayışında. 

Serhat Ardahanspor’a hala bir isim sahip çıkmadı

Serhat Ardahanspor, geçtiğimiz sezonda yaşadığı kötü anıların devamı bu sezon da devam ediyor. Bölgesel Amatör Lig'de diğer kulüpler takımlarını oluşturup sezon hazırlıklarını sürdürürken, yaprak dahi kımıldamayan Serhat Ardahanspor’da başkan, yönetim, teknik direktör ve oyuncu transferi bilmecesi henüz netliğe kavuşamadı. 

Kulüp başkanlığı için kulüpte başkanlık yapan Hilmi Topçu ve Aykut Karagöz isimleri konuşulurken konuyla ilgili kulüpten herhangi bir açıklama yapılmadı.

Eylül ayının ilk haftasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçlarının başlamasına kısa bir süre kala rakiplerimiz sezonu açarken Serhat Ardahanspor’da hala kongre olmaması, başkan adayının çıkmamasına taraftarlarda Ardahan’ın ayıbıdır diye tepki gösteriyorlar.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti