Ne istediniz dolmuş durağından?

Ardahan’da dolmuş durakları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi.

GÜNCEL 13.11.2023 13:31:00 0
Ne istediniz dolmuş durağından?

Ardahan’da dolmuş durakları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi.

Ardahan’da toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar için yapılan bazı duraklar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi.

Ardahan Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl kentin belirli noktalarına toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar için dolmuş durakları yapıldı. Yapılan duraklardan bazılarının camları belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak tahrip ediliyor, içerisine çöp atılıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Önceden her tarafı açık yıpranmış dolmuş durakları vardı. Bütçemize maliyet getirmeden geçtiğimiz yıl Burdur Belediyesinden yeni durakları hibe yoluyla alarak yeniledik. Durakların yanlarına da çöp kovaları koyduk. Maalesef durakların içerisine çöp atılıyor ve camları kırılarak tahrip ediliyor. Bunları yapanların Ardahanlı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Ardahanlıların karakteri yüksektir. Kış aylarında vatandaşlarımızın üşümemesi, yağmurdan etkilenmemeleri için yapmış olduğumuz bu hizmete Ardahanlı hemşerilerimizin sahip çıkmasını istiyoruz. Bu tür zarar verenleri gördükleri yerde fotoğrafını çekip bize bildirmelerini istiyorum” dedi. 

Dolmuş durağının camlarının kırılmasına tepki gösteren vatandaşlar ise, "Ne güzel duraklar yapılmış. Bizlere hizmet için yapılmış. Durakların camlarını kırarak ne kazanacaklar. Ellerine ne geçecek? Bu konuda herkesi duyarlı olmaya çağırıyoruz" diyerek tepki gösterdiler.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti