Namlıgöz vinç, deprem bölgesine 5 vinç gönderdi

Ardahan’da Namlıgöz vinç işletmecisi Süleyman Namlıgöz deprem bölgesine 5 adet vinç ve yardım malzemelerinin bulunduğu konteyner gönderdi. 

GÜNCEL 9.02.2023 13:42:00 0
Namlıgöz vinç, deprem bölgesine 5 vinç gönderdi

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da Namlıgöz vinç işletmecisi Süleyman Namlıgöz deprem bölgesine 5 adet vinç ve yardım malzemelerinin bulunduğu konteyner gönderdi.  

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde can kaybı her geçen saat artarken enkaz bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor. Enkaz altındaki vatandaşların kurtarılması için ağır iş makineleri ve vinçler ise hayati önem taşıyor. 

Ardahan’da Namlıgöz Vinç çalışmalara katılmak üzere 5 adet vinci ve deneyimli personelini bölgeye gönderdi. Ayrıca içerisinde yardım malzemelerinin bulunduğu konteyner de gönderildi.

Deprem bölgesinde vatandaşların en kısa sürede kurtarılması için ağır iş makineleri ve vinçler hayati önem taşıyor. Bölgede, ekiplerin kaldıramadığı özellikle ağır tonajlı olan beton kirişlerin kaldırılması ile ilgili gerekli vinçlere ihtiyaç var. Deprem sonrasında arama kurtarma çalışmaları için çok sayıda iş makinesi ve vinç talebi gelmişti.

Vinçlerin enkazların kaldırılmasında kritik roller üstlendiğinin farkında olan Namligöz Vinç İşletmecisi Süleyman Namlıgöz deprem bölgesine vinçlerini gönderme kararı aldı. 'Deprem bölgesi yardım aracı' pankartlarının asılı olduğu 5 araç ve deneyimli personeller, ağır yıkım yaşayan Kahramanmaraş'taki arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Ardahan’dan yola çıktı.


1

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!

2

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

3

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

4

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

5

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı