Muhtar Ekmekçi, yiyecek bulmakta güçlük çeken kuşlar için yemleme çalışması yaptı

Muhtar Ekmekçi, yiyecek bulmakta güçlük çeken kuşlar için yemleme çalışması yaptı

3.01.2021 11:27:18 0
Muhtar Ekmekçi, yiyecek bulmakta güçlük  çeken kuşlar için yemleme çalışması yaptı

Bedrettin Şuay

Halil Efendi Mahallesi Muhtarı Yaşar Ekmekçi, sokağa çıkma kısıtlaması ve kış koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken kuşlar için yemleme çalışması yaptı.

Kış aylarında, Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü Ardahan´da yaşamla mücadele zorlaştı. Kentte etkili olan olumsuz hava koşullarında aç kalan Güvercinlere Ardahan Halil Efendi mahalle Muhtarı Yaşar Ekmekçi, yem vererek örnek oldu.

Kış şartlarında hayvanların yiyecek bulmakta zorlandığını söyleyen Muhtar Ekmekçi,  yıllardır güvercinleri beslediğini ifade ederek, "Biz Ardahanlı olarak bu soğuk kış aylarında Güvercinlerin yemini her fırsatta veriyoruz. Soğuk havanın etkili olduğu kentte kuşların yiyecek bulması çok zor. Biz burada belli miktarlarda günlük olarak güvercinlerin yiyecek ihtiyacını karşılıyoruz." Dedi.

Ekmekçi, soğuk havanın insanları etkilediği kadar hayvanlarında etkilediğini belirterek, "Bu sorunu en iyi anlayanlardan biriyiz. Biz bu kadar zorlanırken açıkta olan hayvanları düşünmemek mümkün mü? Biz her fırsatta güvercinlerin karınlarınıda doyuruyoruz dedi.


1

Başkan Faruk Demir, şehrin temizliğine el attı

2

Askeroğlu, hastanede çocukların bayramını kutladı

3

Mali Müşavirlerin iş yükünü hafifletecek çözümler acilen hayata geçirilmelidir

4

CHP’den alternatif 23 Nisan kutlaması

5

Ardahan'da 23 Nisan coşkusu