Müftü Karadeniz, çevrimiçi istişare toplantısına katıldı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın başkanlığında yapılan çevrimiçi istişare toplantısına il ve ilçe Müftü ve yardımcıları katıldı

GÜNCEL 13.09.2023 12:41:00 0
Müftü Karadeniz, çevrimiçi istişare toplantısına katıldı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Müftüsü Adem Karadeniz, İl ve ilçe Müftü ve yardımcıları ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın başkanlığında yapılan çevrimiçi istişare toplantısına katıldı.Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası istişare toplantısı, nedeniyle yapılan tolantıda Diyanet İşleri Başkanlığının belirlemiş olduğu “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” teması ile kutlanacak olan Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında 81 İl ve İlçe Müftülerinin ve Müftü Yardımcılarının katılımıyla çevrimiçi istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

Başkanlığı öncülüğünde 27 Eylül-7 Ekim 2023 tarihleri arasında kutlanacak olan Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası bu yıl "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" teması çerçevesinde, yurt içinde ve yurt dışında toplumun çeşitli kesimlerine yönelik pek çok etkinliğin gerçekleştirileceği açıklandı. 

Bu kapsamda il ve ilçe müftülüklerince düzenlenecek etkinlikleri değerlendirmek ve istişare etmek amacıyla Ardahan İl Müftülüğü toplantı salonunda, düzenlenen çevrimiçi toplantıya İl Müftüsü Adem Karadeniz, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak