Müftü Erenay, Posof’ta iftar programına katıldı

Ardahan İl Müftüsü Hayri Erenay, Posof İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı

GÜNCEL 27.04.2022 13:40:00 0
Müftü Erenay, Posof’ta iftar programına katıldı

Ardahan İl Müftü Dr. Hayri Erenay, Posof İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine ve vaaz-irşad programına katıldı. Çarşamba günü Kadir Gecesi’nin idrak edileceğini belirten İl Müftüsü Erenay: “Kadir Gecesi’nin anlamının ve öneminin bilinmesi, bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin ibadetle geçirilmesi gerektiğini belirterek, cemaatin kadir gecesini tebrik etti.

Programın akabinde ilçe müftülüğü toplantı salonunda din görevlileriyle bir araya gelen Müftü Erenay: “Diyanet İşleri Başkanlığı personeli olarak Devletin moral kuvvetlerini temsil etmekteyiz. Teşkilatımız Devletimizin ana omurgasını temsil etmektedir. Ülkemizin dört bir köşesinde Devletimizin gücünü, merhametini ve varlığını temsil eden tek kurum olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Dedi.

Müftü Dr. Hayri Erenay, bu sorumluluk bizlere aynı zamanda coğrafyamızda yaşanmış olan haksız muameleleride diri tutarak tarih huzurunda mazlumların hakkının teslim edilmesi görevini de yüklemektedir. Diyanet İşleri Başkanımızla birlikte merkez ve taşra teşkilatı olarak dini Mübin’i İslam’ı en doğru şekilde halkımıza ulaştırma gayretlerimiz devam edecektir.” dedi.

 

 

 


1

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

2

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

3

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

4

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler

5

CHP, ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURDU