Müftü Erenay, Damal’da iftar programına katıldı

Ardahan İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay  Ramazan dolayısıyla ilçe müftülüklerimizi ziyaret ederek programlar gerçekleştiriyoruz

GÜNCEL 21.04.2022 15:56:00 0
Müftü Erenay, Damal’da iftar programına katıldı

Ardahan İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Damal İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine ve vaaz-irşad programına katıldı. Müftü Erenay, iftar programının ardından Merkez Camii’nde sohbet yaptı.

Teravih namazı kılındıktan sonra cemaatle bir süre sohbet eden Müftü Erenay, “"Damal’da cemaatle beraber olmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan dolayısıyla ilçe müftülüklerimizi ziyaret ederek vaaz ve irşad programları gerçekleştiriyoruz. Damal İlçe Müftülüğünün misafiri olduk. Diğer ilçelerimizi de ziyaret ederek vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesini amaçlıyoruz. Ev sahipliğinden dolayı Damal İlçe Müftü Vekili Turhan Çiftçi’ye teşekkür ederim.” dedi.

Programa Damal Kaymakamı Burak Keser, Hanak İlçe Müftüsü Eyüp Kalkan ve Posof İlçe Müftüsü Osman Gül katıldı. Programın akabinde ilçe müftülüğü toplantı salonunda vatandaşlara yönelik soru cevap şeklinde ayrıca bir program gerçekleştirildi.

 

 


1

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

2

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

3

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

4

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

5

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür