Müftü Adem Karadeniz, Ramazan'da Çocukları sevindirdi

Teravih namazına katılan çocuklar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi

GÜNCEL 3.04.2024 12:09:00 0
Müftü Adem Karadeniz, Ramazan

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan'da, Ramazan ayının manevi atmosferiyle birlikte İl Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, çocuklar teravih namazına katıldıkları için çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Teravih namazı sonrası gençler ve çocuklarla buluşan Ardahan İl Müftüsü Adem Kararadeniz'in elinden hediyelerini alan çocukların sevinçleri, etkinliğin anlamını bir kez daha ortaya koydu.

Aksa Camii'nde gerçekleşen bu güzel etkinlikte, çocuklara hediyelerini dağıtan İl Müftüsü Adem Kararadeniz, camilerin çocuk ve gençlerle buluştuğunda çok daha anlamlı olduğunu belirtti. İl Müftüsü Kararadeniz, camilerin sadece ibadet mekanları olmadığını, aynı zamanda toplumun her kesimine hitap eden ve onları bir araya getiren önemli birer sosyal merkez olduğunu vurguladı.

Bu tür etkinliklerin, çocukların dini duygularını pekiştirmelerine, camilere olan sevgi ve bağlılıklarını arttırmalarına katkı sağladığını ifade eden İl Müftüsü, gençlerin ve çocukların camilerde bulunmalarının dinî bilgi ve manevi değerlerle donanmalarına da katkı sağladığını dile getirdi.

Ardahan İl Müftülüğü' nün bu tür etkinliklerle gençler ve çocuklar arasındaki bağları güçlendirerek toplumun manevi değerlerine katkı sağlaması, bölgedeki sosyal etkinliklerin ve birlik beraberlik ruhunun güçlenmesine önemli katkılarda bulunuyor. Bu anlamlı etkinliklerin devam ederek daha da geniş kitlelere ulaşması dileğiyle, toplumun dinamiklerine ve değerlerine sahip çıkan bu tür girişimlerin artarak devam etmesi umuluyor.

 


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti