MORKOÇ YEMEK FABRİKASI HİZMETE GİRDİ

Ardahan’da Morkoç Yemek Fabrikası faaliyete başladı.

GÜNCEL 21.05.2022 14:36:00 0
MORKOÇ YEMEK FABRİKASI HİZMETE GİRDİ

Ardahan’da Morkoç Yemek Fabrikası faaliyete başladı.

Yemek sektörünün deneyimli isimleri olan Erdal Morkoç ve Nihat Yıldız ortaklığında Ardahan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde “Morkoç Yemek Fabrikası” hizmete girdi. Morkoç Yemek Fabrikası, kurumlara, düğün, cenaze ve organizasyonlarda toplu yemek hizmeti sunacak.

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut ve vatandaşların katılımıyla açılan Morkoç Yemek Fabrikası, deneyimli kadrosu ile kentte büyük bir ihtiyaca cevap verecek.

İşyeri ortaklarından Erdal Morkoç yaptığı açıklamada, “Halkımıza hizmet edeceğimiz için mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımıza kaliteli ve sağlıklı bir hizmet vermek için bütün çalışanlarımızla birlikte elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Umarım halkımız da bizden memnun kalır. Yeni açmış olduğumuz iş yeri tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

2004 yılından itibaren yemek sektörünün içinde olduğunu ifade eden Erdal Morkoç, “2004 yılından beri gıda sektöründe çalışıyorum. Yemek imalatı bölümünde 12 yıl aşçılık ve ustalık yaptım. Belli bir aşamada yemek sektöründe Ardahan’da kurumsal ve toplu yemeklerde TSE’ye uygun bir yemekhanenin olmadığını tespit ettim. Kendi imkanlarım doğrultusunda Ardahan’a yemek fabrikası kurmaya karar verdim. Yemek fabrikamızı pandemiden önce kurmuştuk ancak o zaman faaliyete geçirememiştik ama bugün itibarıyla yemekhanemizi açmış bulunmaktayız” diye konuştu.

Morkoç Yemek Fabrikası’yla kurumlara, düğün, cenaze ve organizasyonlarda toplu yemek hizmeti sunacaklarını ifade eden Morkoç şunları söyledi; “Ayrıca yemekhanemizde 40 kişinin yemek yiyebileceği yemek masamız mevcuttur. Sanayi Esnafına ve bütün Ardahan halkına hitaben yemek firması kurduk. Amacımız ilimize daha iyi ve kaliteli bir hizmet verebilmek ve ömrümüz yettiği kadarıyla bu hizmeti devam ettirmeyi düşünüyorum. Açılıştan bu yana yemekhanemizde potansiyel seviyemiz gayet iyi ve yaklaşık 10 kişilik bir kadromuz da mevcut. Nihat Yıldız da aynı zamanda ortağım ve işletmemizin genel müdürlüğünü yapmaktadır. Kendisi de bu sektörde uzun yıllar deneyim sahibidir” şeklinde konuştu.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti