Morkoç: ?Ardahan´a pozitif ayrımcılık yapılsın?

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç, ?Hükümetimizin aldığı tüm kararlara saygılıyız ve aynen uygulayacağız? dedi.

17.03.2020 12:45:15 0
Morkoç: ?Ardahan´a pozitif ayrımcılık yapılsın?

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç, ?Hükümetimizin aldığı tüm kararlara saygılıyız ve aynen uygulayacağız? dedi.

Çin´in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla önlemler alınmaya devam ediyor.

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Yılmaz Kaya Başkanlığında bir araya gelen Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç ve Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, koronavirüs ile ilgili olağanüstü toplanıp gündemi değerlendirdiler.

Olağanüstü toplantı hakkında açıklamalarda bulunan ESOB Başkanı Mustafa Morkoç, hükümetin aldığı kararlara saygılı olduğunu ancak, Serhat İli Ardahan´a pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini söyledi.

Başkan Morkoç: ?Piyasalardaki durgunluk esnafı olumsuz etkiliyor. Birçok esnaf siftah yapamamaktan şikayet ederken, yüksek kiralar ve vergiler esnafın belini büküyor. Ülke genelindeki ekonomik durgunluk tüm sektörleri olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Başta inşaat sektörü olmak üzere tüm sektörlerdeki durgunluk esnafı düşündürüyor. Esnafımız Bağkur, işçi sigortası ve doğalgazını ödeyemiyor. Hükümetimizin koronavirüs nedeniyle aldığı tüm kararları uygulayacağız ancak, Ardahan esnafının sorunları da ortadadır. Konu ile ilgili yetkili mercilerle görüşüp, esnafımızın daha az etkilenmesi için çalışmalarımız sürüyor? dedi.


1

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

2

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

3

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

4

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler

5

CHP, ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURDU