Milliyetçi Ülkücü hareket ihtiyaç sahiplerinin yanında

Ramazan ayı dolayısıyla Ardahan Ülkü Ocakları ve Ardahan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

GÜNCEL 13.04.2021 17:44:27 0
Milliyetçi Ülkücü hareket ihtiyaç sahiplerinin yanında

ŞENOL KİRMAN

Ramazan ayı dolayısıyla Ardahan Ülkü Ocakları ve Ardahan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Özenle hazırlanan 150 adet ramazan kolisi kapı kapı dolaşılarak ailelere teslim edildi.

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı ile birlikte hazırlanan 150 koli gıda yardımını ihtiyaç sahibi ailelere dağıttıklarını söyledi.

Ramazan ayında birlik ve beraberliğin daha çok önemli olduğunu söyleyen Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız,  ihtiyaç sahibi ailelere desteklerimiz devam edecek. Komşusu açken tok yatan bizden değildir´ düsturuyla belirlenen ailelere Ramazan paketleri dağıtarak Ramazan ayının güzelliğini daha çok yaşamış olduk. Ramazan ayında birliğimizin daha güçlenmesi adına ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kolilerimiz teslim ettik. Elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz? dedi. 


1

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

2

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

3

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

4

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

5

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı