Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı Ölçekte okulları ziyaret etti

Ölçek köyü İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, okulun idari ve eğitim kadrosuyla bir araya geldi

GÜNCEL 16.04.2024 15:51:00 0
Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı Ölçekte okulları ziyaret etti

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, il genelindeki eğitim kurumlarını ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Ölçek köyü, İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Uzantı, okulun idari ve eğitim kadrosuyla bir araya geldi.

Okulun idari binasında gerçekleşen toplantıda, okulun genel durumu ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Uzantı, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Uzantı, öğrencilerin ders başarısı, sosyal etkinliklere katılımı ve genel durumu hakkında bilgi aldı.

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, "Ölçek köyü İlk ve Ortaokulu'nda gördüğümüz ilgi ve gayret bizi memnun etti. Okul idaresinin özverili çalışmalarıyla birlikte öğretmenlerimizin özverisi ve öğrencilerin başarısı bizleri geleceğe umutla bakmaya teşvik ediyor. Eğitim camiasının her kademesinde bu gayreti görmek bizleri mutlu ediyor dedi.

Ölçek köyü İlk ve Ortaokulu yönetimi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı 'ya teşekkür etti. Bu tür ziyaretlerin eğitim-öğretim sürecine olumlu katkılar sağladığı belirtilirken, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı'nın okul ziyaretlerini sürdürdüğü açıklandı.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!