Milletvekili Koç, Yeni OSB’yi TBMM’de gündeme getirdi

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, seçi öncesi vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getiriyor.

GÜNCEL 29.02.2024 15:00:00 0
Milletvekili Koç, Yeni OSB’yi TBMM’de gündeme getirdi

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, seçim öncesi vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getiriyor. Milletvekili Kaan Koç, Ardahan için büyük bir ihtiyaç olan Yeni Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kıcır ile görüşme gerçekleştirmişti. Koç, bu kez TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak Yeni OSB’yi gündeme taşıdı.  

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada; Ardahan Belediyesinin engellemelerine rağmen Ardahan’ın ticari kalkınması adına en büyük adımlardan biri olan gençlerin istihdamına ve geri göçe büyük katkı sunacak olan yeni OSB’nin çözüme kavuştuğunu söyledi.

Milletvekili Koç, konuşmasında şunları söyledi;

“Serhat Ardahan’ımız için her fırsatta dile getirdiğimiz ve gerçekleşmesi için yoğun çaba harcadığımız yeni organize sanayi bölgesi tüm hemşehrilerimin malumudur. Bugüne kadar attığımız tüm adımlar Ardahan Belediyesi tarafından geri çevrilmiş ve OSB için mücavir alan içerisinde kalan ve teklif edilen yerler reddedilmiş, yatırımcılarımızın ve gençlerimizin umutları zayıflatılıp, gönülleri kırılmıştır. Seçim gündeme gelince de ‘öyle değildi de böyleydi, şöyle söylememiştik böyle söylemiştik’ gibi ifadelerle geçiştirilmeye çalışılmaktadır. Tüm bu engellemelere rağmen şehrimizin ticari kalkınması adına en büyük adımlardan biri olan gençlerimizin istihdamına ve geri göçe büyük katkı sunacak olan yeni OSB için bugüne kadar verdiğimiz emek ve çabalar Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ın destekleri ile çözüme kavuşmuştur. Valiliğimiz koordinesinde şehrimizin tüm bileşenlerinin katılımıyla belirlenecek yer seçimiyle yeni OSB projemizi başlatıyoruz. Serhat Ardahan’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.   

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA  


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak