Milletvekili Koç duyurdu: Göle’de deprem konutları ihale edildi

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Göle’deki deprem ve Posof’taki heyelan afetleri sonucu evleri oturulamaz hale gelen vatandaşlar için inşa edilecek olan 68 köy evi ve 36 ahırın 320 milyon TL bedelle ihale edildiğini duyurdu

GÜNCEL 15.09.2023 13:36:00 0
Milletvekili Koç duyurdu: Göle’de deprem konutları ihale edildi

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Göle’deki deprem ve Posof’taki heyelan afetleri sonucu evleri oturulamaz hale gelen vatandaşlar için inşa edilecek olan 68 köy evi ve 36 ahırın 320 milyon TL bedelle ihale edildiğini duyurdu.

Yaklaşık bir yıl önce Göle ilçesine bağlı Balçeşme köyü merkezli 5,0 büyüklüğündeki deprem 10 köyde yıkıma neden oldu. Depremin ilk anından itibaren devlet yetkilileriyle birlikte bölgede bulunan dönemin AK Parti İl Başkanı Kaan Koç, milletvekili seçildikten sonra bölgenin yeniden inşa edilmesi için yoğun görüşmelerde bulundu.

“MEMLEKETİN ÇOCUĞU OLARAK SERHAT ARDAHAN’A SÖZÜMÜ TUTUYORUM”

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle büyük yıkım ve acıların yaşanması sebebiyle Göle ve Posof'taki konutların unutulduğunun düşünüldüğü sırada, beklenen müjde AK Parti Milletvekili Kaan Koç’tan geldi.

Koç, sosyal medya hesabından “Memleketin çocuğu olarak Serhat Ardahan’a sözümü tutuyorum” notu  ile yaptığı açıklamada, Göle’de ki depremde evleri ve ahırları yıkılan vatandaşların ihtiyacı olan 54 köy evi ve 28 ahırın ihale edildiğini duyurdu.

Koç ayrıca, Posof’ta heyelan nedeniyle yapılması planlanan 14 köy evi ve 8 ahırında Göle’deki deprem konutlarıyla birlikte toplam 320 milyon lira ödenek ile ihale edildiğini bildirdi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak