Milletvekili Kaan Koç, Posof’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Posof ilçesinde 19 Mayıs kutlama etkinliklerine katılarak, 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

SİYASET 19.05.2023 15:24:00 0
Milletvekili Kaan Koç, Posof’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi

Şenol Kirman/Ardahan Medya 

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Posof ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı. Burada vatandaşlarla buluşan Koç, Cumhur İttifakına ve AK Parti’ye verilen destek için teşekkür ederek, 28 Mayıs seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci tura kalmasının ardından AK Parti Ardahan teşkilatlarının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İl Başkanı Ersin Yılmaz, ikinci sıra adayı Güven Karakoyun ve diğer teşkilat mensupları ile birlikte ikinci tur seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Milletvekili Kaan Koç, İl Başkanı Ersin Yılmaz, AK Parti ikinci sıra adayı Güven Karakoyun ve teşkilat mensupları, Posof ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı. Etkinliğin yapıldığı alanda stant açan esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla buluşan Koç ve beraberindekiler milletvekili seçimlerinde verilen destek için teşekkürlerini iletip, cumhurbaşkanlığı seçimi içinde destek istediler.

TEŞEKKÜRLER POSOF 
AK Parti Ardahan İl Başkanlığı; “Saklı cennet Posof 14 Mayısta üzerine düşeni yaptı. 28 Mayısta da inşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tam desteğini vererek Posof’umuzun istikrarı için önemli bir adım atacaktır” mesajını paylaştı.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti