Milletvekili İncesu, sorunları yerinde tespit ediyor

31 Mart yerel seçimleri kapsamında seçim bölgesine gelen CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, il merkezinde ve ilçelerde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

SİYASET 26.02.2024 13:38:00 0
Milletvekili İncesu, sorunları yerinde tespit ediyor

31 Mart yerel seçimleri kapsamında seçim bölgesine gelen CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, il merkezinde ve ilçelerde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. 

Ziyaretler kapsamında büyük ilgiyle karşılanan Vekil İncesu, CHP İl ve İlçe örgütlerini ve Belediye Başkanlıklarını ziyaret ederek yerel seçim öncesi Ardahan CHP örgütünden bilgi aldı. 

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP’li İncesu, seçim bölgesine gelip bölgenin sorunlarını yerinde görüp Mecliste gündeme getirmesi taraflı tarafsız herkes tarafından takdir topladı.

İncesu, “Ardahan halkının memnuniyetine layık olmak adına çalışmalarımıza Ankara ve Ardahan’da ara vermeden devam edeceğiz ” dedi.

MİLLETVEKİLİ İNCESU’DAN ÇIĞ DÜŞEN KÖYE ZİYARET

Ardahan’ın Posof ilçesine bağlı Derindere köyünde yaşanan çığ felaketinin ardından, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, köyü ziyaret etti.

6-7 Şubat tarihlerinde Derindere köyünde 2 gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı sonrası meydana gelen çığ, köydeki bazı ev ve ahırları vururken, birkaç ahırın yıkılarak hayvanların telef olmasına neden olmuştu. 

Çığ felaketinin ardından CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, beraberinde ki heyetle köyü ziyaret ederek incelemeler bulundular. 

Köyün sakinlerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Milletvekili İncesu, çığ sonrası oluşan zararlar ile ilgili köylülerden bilgi aldı.

Milletvekili İncesu yaptığı açıklamada; “Ardahan ve ilçelerimizde etkili olan kar yığışı son 55 yılın en yüksek kar kalınlığına ulaşmıştı. Aşırı yağışın doğurduğu olumsuzluklardan etkilenen hemşerilerimize geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması” dedi. 

Maddi kayıpların telafisinin mümkün olduğunu ifade eden İncesu, buna benzer afetlerin olmaması için de alınması gereken tedbirleri asla ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak