Milletvekili aday adayı Işıklı’dan gazetemize ziyaret

CHP’den 28. dönem Ardahan milletvekili aday adayı olan iş insanı Mehmet Suat Işıklı, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

SİYASET 30.03.2023 14:56:00 0
Milletvekili aday adayı Işıklı’dan gazetemize ziyaret

HABER: ŞENOL KİRMAN

14 Mayıs 2023 genel seçimlerine az bir süre kala aday adayları da saha çalışmalarını hızlandırdı. Nihai listeye girebilmek için çalışmalarını sürdüren aday adayları sahada kendilerini gösteriyor.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde CHP’den 28. dönem Ardahan milletvekili aday adayı olan iş insanı Mehmet Suat Işıklı, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz Sorumlu Müdürü Barış Bilgin ile bir süre görüşen Işıklı, ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Genç iş insanı aynı zamanda Bilişim Uzmanı olan M. Suat Işıklı, Ardahan’ın sorunlarına hakim olduğunu söyleyerek, Ardahan için faydalı işler yapmak istediğini ifade etti.

Tüm partilerde genç aday adaylarına önem verilmesi gerektiğinin altını çizen Işıklı, “Geçtiğimiz hafta itibariyle aday adaylığımızın resmi başvurusunu genel merkezimize yaptık. Böylelikle milletvekili aday adaylığımızı resmileştirmiş olduk. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize de devam ediyoruz. Partimizin belediye başkanlarına, il ve ilçe teşkilatlarına yönelik ziyaretlerim devam ediyor. Ardahan’a Ardahan’ın sorunlarına hizmet edebileceğimi düşündüğüm için aday adaylığımı açıkladım. Bu enerjiyi bu gençliği kendimde görüyorum. Halkın içinden gelen biri olarak halk için bir şeyler yapmak istiyorum. Ardahanlı olmaktan her zaman gurur duyduğum ve fanatik bir Ardahanlı olarak ilimize hizmet etmek için bugüne kadar elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Ardahan’da ki sorunların ve ihtiyaçların tamamımı çok iyi bilmekle birlikte burada halkımızın içinde yaşıyorum. Her zaman yapıcı olup insani ilişkilere çok önem verdim. Ardahan için her kesimle görüşebilecek ve ikna edecek kabiliyette birisi olduğuma inanıyorum. Bilişim uzmanı olmam nedeniyle proje hazırlama alanında ciddi çalışmalar yapmış birisi olarak memleketimiz Ardahan’ımız için ilerleyen süreçte açıklayacağım çok güzel projelerim var. Önümüzde ciddi bir seçim var, artık gençlerin önünün açılması lazım. Diğer partilerde de Ardahan’da yaşayan çok değerli genç aday adayları var. Bu doğrultuda genel merkezlerin artık yerelde yaşayan ve genç aday adaylarına önem vermesi gerekiyor” diye konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz sorumlu müdürü Barış Bilgin’de Işıklı’ya başarılar diledi. 


1

SERKA Fizibilite Destek Programı Kapsamında 2,5 milyon TL destek verecek

2

Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Zehirlenme olayı ile ilgili Valilikten açıklama

4

AK Parti İl Başkanı Yılmaz’dan mobbing iddialarına sert tepki

5

AKI-DER, Yöresel Yemekleri tanıtacak