Milletvekili aday adayı Canip Kara: “Sorunları biliyoruz, çözüme kavuşturacağız”

Milletvekili aday adayı Canip Kara: “Bölgenin sorunlarını biliyoruz, 6’lı Masanın iktidarında sorunları çözüme kavuşturacağız” dedi.

SİYASET 2.02.2023 14:39:00 1
Milletvekili aday adayı Canip Kara: “Sorunları biliyoruz, çözüme kavuşturacağız”

CHP Ankara il Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı ve birçok STK’da yöneticilik yapan iş insanı CHP’den Ardahan Milletvekili aday adayı olan Canip Kara, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ardahan milletvekili aday adayı Canip Kara, Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri, Belediye Başkanları ve Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret ederek, bölge sorunlarını paylaşıyor, sorunların çözümünü gündeme getiriyor.

Milletvekili aday adayı Canip Kara: “Bölgenin sorunlarını biliyoruz, 6’lı Masanın iktidarında sorunları çözüme kavuşturacağız” dedi.

Doğduğu topraklara borcunu ödemek için bu yola çıktığını ifade eden Canip Kara: “Ankara’da yaşamama rağmen memleketim Ardahan ile hiç bir zaman bağımı koparmadım. Ticaretimin % 40’nı Ardahan ve ilçelerinden yapmaktayım. Ailemizin yarısı Ardahan ve Göle’de yaşamaktadır. Doğduğumuz topraklara borcumuzu ödemek için bu yolla çıktık. Geleceğimiz adına çocuklarımız adına bu demokratik olgunluğu göstermeliyiz. Bölgemizin sorunlarını ve çözüm yollarını bilmekteyiz. CHP Örgütlerini, Belediye Başkanlarını ve STK’ları sürekli ziyaret ederek, bölgemizin sorunlarını paylaşıyor, sorunların çözümleri konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Ardahan halkıyla bağımızı hiç koparmadan Cumhuriyet Halk Partisi, 6’lı Masa ve demokrasi güçlerinin iktidarında sorunların çözümleri konusunda çalışmalar yapacağız” dedi.


Alpaslan Atalay
2.02.2023 23:53:15
Bölgenin bağrında yetişen Sayın Canip Kara gençliğinden bu olgunluk dönemine kadar demokratik çizgide hep başarılı mücadele vermiştir. Bölgesel sorunları yakından bildiği için gerekli plan ve proje geliştirmeye hazır bir kişi ve kimliktir. Kendisine başarılar diliyorum. Yolu açık olsun

1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak