Millet İttifakı Kılıçdaroğlu için sahada

Ardahan’da Millet İttifakı paydaşları, 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçim için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor.

SİYASET 25.05.2023 15:54:00 0
Millet İttifakı Kılıçdaroğlu için sahada

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

Ardahan’da Millet İttifakı, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmaları için sahada seçmenle buluşarak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor.

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, CHP ikinci sıra Milletvekili Adayı Asım Karabacak ve Millet İttifakı mensupları, Göle ve Damal ilçelerinde esnafları ziyaret ederek, 14 Mayıs seçimlerinde verilen destek için teşekkür ettiler.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek isteyen heyet, esnafı ve seçmenleri 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de sandığa giderek oy kullanmaya davet ettiler.

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, “Memleketimizin kuzeyinden güneyine her insanımıza ulaşmaya devam ediyoruz. Her hemşehrimizin elini sıkıyor, bize güvendikleri bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Göle'den Çıldır'a Posof'tan Damal'a, Hanak'a memleketimin her karışındayız. Sen de geleceğin için karar ver” mesajını paylaştı.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu