MİLLET BAHÇESİ İHALEYE ÇIKIYOR

Ardahan Kura Nehri kenarında bulunan Aziziye Kışlasına yapılacak olan Millet Bahçesi´nin ihalesi 16 Eylül´de gerçekleştirilecek.

ÇEVRE 12.08.2021 17:24:55 0
MİLLET BAHÇESİ İHALEYE ÇIKIYOR

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Kura Nehri kenarında bulunan Aziziye Kışlasına yapılacak olan Millet Bahçesi´nin ihalesi 16 Eylül´de gerçekleştirilecek.

AZİZİYE KIŞLASINA MİLLET BAHÇESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatıyla Aziziye Kışlasının Millet Bahçesi yapılması için Özel İdareye tahsis edilmesinin ardından Ardahan Valiliği İl Özel İdaresi alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yürütüyor. Ardahan İl Özel İdaresi´nin çalışmalarına ek olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı da (TOKİ) Aziziye Kışlası Millet Bahçesi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için ihaleye çıkıyor.

TOKİ, MİLLET BAHÇESİNİN İHALE TARİHLERİNİ BELİRLEDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı´nca (TOKİ) 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu´nun 19´uncu maddesine göre açık ihale usulüne göre yapılacak Aziziye Kışlası Millet Bahçesi´ne ait bina inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi 16 Eylül Perşembe günü TOKİ Ankara Hizmet Binası´nda gerçekleştirilecek. İşin yapım süresi yer tesliminden itibaren 300 takvim günü olarak belirlendi.

İhalesi 16 Eylül´de yapılacak Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi projesinin faaliyete girmesiyle 70 bin metrekarelik alanda, kent müzesi, kütüphane, kıraathane, butik otel, devlet konuk evi, valilik çalışma ofisi ve çay bahçeleri yer alacak.


1

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

2

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

3

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI

4

CHP Ardahan heyeti Hanak'ta vatandaşlarla buluştu

5

Seçim yasakları neler?