MİKSERLER YOLLARI ALT ÜST ETTİ

Ardahan´da seyir halinde olan beton mikserlerinden caddeler dökülen hazır beton, kazalara davetiye çıkarırken, sürücülerin de tepkisine neden oluyor.

GÜNCEL 20.04.2017 10:36:49 0
MİKSERLER YOLLARI ALT ÜST ETTİ

Ardahan´da şehir içinde ve şehir dışında yapılan inşaatlara hazır harç taşıyan beton mikserlerinden caddelere dökülen hazır beton zaman zaman trafik kazalarının yaşanmasına neden oluyor. Sürücülere arkalarından dökülen betonla zor anlar yaşatan beton mikserleri, hiçbir şey olmamış gibi günlük olarak aynı şekilde çalışmaya devam ediyor.
kent merkezinde belediye tarafından milyonlar harcanarak yapılan asfaltlarında bozulmasına ve kirlenmesine sebep olan beton mikseri sürücüleri hızla seyretmeleri trafik kurallarını da alt üst ediyor.
Yetkililerden beton mikseri sürücülerinin uyarılmasını isteyen vatandaşlar, Ardahan´ın her tarafına hazır beton taşıyan mikserler arkalarından beton dökerek gidiyor. Dökülen betonlar temizlenmeyince yolları bozuyor. Yollarda tümsekler oluşuyor. Bizler zor anlar yaşıyoruz. Harç içinde bulunan çakıl taşları üstünden geçen araçların tekerlerinden fırlayan taşlar, çevreye de tehlike saçıyor. Yetkililerin bu konuya el atması gerekiyor? dediler.
Kentte son zamanlarda yapılan inşaatları hızlı bir şekilde hazır beton taşıyan beton mikseri kamyonlardan dökülen harçlar, hem yolların bozulmasına sebep oluyor, hem de yollardan oluşan tümsekler nedeniyle zaman, zaman trafik kazalarına sebebiyet veriyor.

Haber:Fırat Aktaş


1

Müftü Karadeniz  Kurbanını TDV'ye bağışladı

2

Çıldır’da eğitim öğretim faaliyetleri üzerine istişare yapıldı

3

AK Parti Heyeti, Bakan Yardımcısı Suver'i ziyaret etti

4

Ardahan’da baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı

5

BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE