MHP’DEN, MEDYADA ÇIKAN HABERLERE AÇIKLAMA

MHP Ardahan İl Başkanı Turgay Mert, bazı internet siteleri ile sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

8.12.2023 18:20:00 0
MHP’DEN, MEDYADA ÇIKAN HABERLERE AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Başkanı Turgay Mert, bazı internet siteleri ile sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan “İl Başkanı İttifaka Karşı Çıktı, Köseliören Bahçeli ile görüşüp aday oldu” haberlerine ilişkin basın açıklaması yaptı.

Başkan Turgay Mert açıklamasında şunları söyledi; “Bazı yerel haber sayfalarında ve sosyal medya hesaplarında partimiz hedef alınarak tamamen asılsız olan “İl Başkanı İttifaka Karşı Çıktı, Köseliören Bahçeli ile görüşüp aday oldu” başlıklı haberler yayınlanmaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde aday adaylığı süreci Genel Merkezimizin talimatlarıyla 13 Kasım 2023 tarihinde başlamış olup, 15 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecektir. Bu süreçte Milliyetçi Hareket Partimiz; İl Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Üyesi ve İl Belediye Meclis Üyesi başvurularını almaya devam etmektedir. Partimiz İl Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurularını bizzat Genel Merkezimizde alınmakta, İl Genel Meclis Üyeliği ve İl Belediye Meclis Üyeliği başvuruları ise İl Başkanlıklarında yapılmaktadır. Seçilme hakkına sahip her vatandaş Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulunabilmektedir.

Haberde belirtilen; “İl Başkanı İttifaka Karşı Çıktı, Köseliören Bahçeli ile görüşüp aday oldu” ifadeleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

İl Başkanlığımız, Genel Merkezimizin 31 Mart 2024 yerel seçimleriyle ilgili vereceği tüm kararları harfiyen yerine getirecektir.

Ardahan kamuoyunun, basında çıkan bu türden asılsız haberlere itibar etmemesi rica olunur.”


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak