MHP’DE ADAYLIK RÜZGARI: ŞENTÜRK KAY, İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Ardahanlı iş insanı Şentürk Kay, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’nden İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu büyük katılımla yaptı.

SİYASET 7.12.2023 14:43:00 0
MHP’DE ADAYLIK RÜZGARI: ŞENTÜRK KAY, İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Ardahanlı iş insanı Şentürk Kay, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’nden İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu büyük katılımla yaptı. 

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde MHP’de aday adaylığı başvuruları başladı. Kentin tanınan esnaflarından Şentürk Kay, İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kay’ın adaylık açıklamasına MHP İl Başkanı Turgay Mert, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Turgut, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Kay, parti teşkilatı, köylüleri ve arkadaşları katıldı.

Adaylık açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı Turgay Mert, 31 Mart seçiminde MHP’nin güçlü adaylarla gideceğini belirterek, Ardahan halkının bu dönem MHP’ye güvenmesini, destek vermesini istedi. MHP adaylarının hiç bir Ardahanlıyı mahcup etmeyeceğini de aktaran Mert, gidilmedik köy, ulaşılmadık hiç kimse bırakmayarak bu seçimde MHP’nin zirve bir başarı göstereceğine inandıklarını kaydetti.

Mert sözlerine şöyle devam etti: “31 Mart 2024 yerel seçimlerine Ardahan’da güçlü adaylarla gideceğiz. Ardahan halkının bu dönem MHP’ye güvenmesini, destek vermesini istiyorum. Adaylarımız, hiç bir Ardahanlıyı mahcup etmeyecektir. Bu süreçte gidilmedik köy, sıkılmadık el, ulaşılmadık hiç kimse bırakmayarak bu seçimde tüm teşkilatlarımızın gayretleriyle MHP’nin zirve bir başarı göstereceğine yürekten inanıyoruz. Seçmenin de bu dönem MHP’ye güvenmesini, tercihini MHP’den yana kullanmasını istirham ediyoruz. Seçilecek olan İl Genel Meclis Üyelerimizle, tüm şehrimiz ve köylerimizin sorunlarını çözmek için  tüm teşkilatlarımızla birlikte gayret edeceğiz. Şehrimizin her derdiyle dertleneceğiz. Biz inanıyoruz ve başaracağız. Buna kimsenin şüphesi olmasın.”

İl Genel Meclis Üyeliği başvuru evraklarını MHP İl Başkanı Turgay Mert ve İlçe Başkanı Muhammet Turgut’a teslim eden Şentürk Kay ise “Sizlerin destekleri ile inşallah 31 Mart yerel seçimde İl Genel Meclisi Üyeliğinde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bizim size 31 Mart’ta başarılı olma sözümüz olacaktır. Sizlerin destekleri ile seçildiğimiz taktirde parti, etnik kimlik ayrımı yapmaksızın kapımız herkese açık olacaktır. Biz bunu başaracağız, kendimize güveniyoruz. Bugün buraya gelen kalabalık bize güç kuvvet vermiştir. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah bizi mahcup etmesin” diye konuştu.

 


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı