MHP İl başkanlığı kongresi yapıldı! Turgay Mert güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ardahan İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

SİYASET 9.10.2023 16:36:00 0
MHP İl başkanlığı kongresi yapıldı! Turgay Mert güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ardahan İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. MHP Ardahan İl Başkanlığı, 08 Ekim 2023 Pazar gününe kongre kararı almıştı. Kongrede yeterli çoğunluk sağlanamadığı için seçim 09 Ekim 2023 tarihine ertelenmişti. 

Dursun Akçam Kültür Evi’nde çoğunluk aranmaksızın düzenlenen kongrede, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Divan kurulunun belirlenmesi, faaliyet raporu ve mali raporun okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu. Kongrenin Divan Başkanlığını MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük yaparken yardımcılıklarını, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Türk Hukuk Enstitüsü Başkanı Av. Halit Yılmaz, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, MHP Ardahan İl Başkan Yardımcısı Sebahattin Demir ve Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Kay yaptı.

Tek listeyle gidilen kongrede, mevcut İl Başkanı Turgay Mert yeniden başkan seçildi.

Kongrede konuşma yapan MHP Ardahan İl Başkanı Turgay Mert şunları söyledi; “MHP Ardahan İl Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren liderinin emir ve talimatları ülke ve dünya siyasetinde izlediği yolu kendimize şiar edinerek ve memleketin her meselesine dair çok isabetli tespitleri ve çok köklü çözümler üreten hareketin mensubu olarak omuzladığımız sorumlulukların bilincinde hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Çünkü üstlendiğimiz misyon Milliyetçi Ülkücü Hareketin adanmış yüreklerine lidere doktrine teşkilata sadakatle bağlı olarak daima en taze heyecanla büyük Türk milletine ve kutlu Türk devletine nitelikli hizmet sunmayı en temel vazifeyi zorunlu kılmaktadır. 15Temmuz gecesinden itibaren liderimiz ve cumhurbaşkanımızın mimarı olduğu Cumhur ittifakının politikaları milletimizden büyük teveccüh görmüş ve 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri Cumhur ittifakının zaferi ile sonuçlanmıştır. Bizler de Ardahan’da bu zafere omuz vermek adına önemli çalışmalar yaptık. Bu süreçte şahsımız yalnız bırakmayan ve desteklerini her daim hissettiğim yönetim kuruluma teşekkür ediyorum. Türkiye’nin yükselişe geçtiği, milletimizin Cumhur ittifakı politikalarına onay vererek yola devam dediği bu dönemde, yaklaşan yerel seçimlerin daha da önem kazandığı bilincindeyiz. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri, milletimize hizmet yolunda çok önemsiyor, genel merkezimizin ortaya koyduğu merkezi ve yerel yönetim arasında uyum ve hedef birlikteliğinin Ardahan’da sağlanması için gerekli çabaların içerisinde olmamız gerektiğini biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle il kongremizin, devletimiz, milletimiz ve Ardahan’ımız için hayırlar getirmesini temenni ediyor ve görev alacak tüm teşkilatımızı tebrik ediyor, vazifelerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kongreye, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Türk Hukuk Enstitüsü Başkanı Av. Halit Yılmaz, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yunus Baydar, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Mustafa Kay ve partililer katıldı. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak