MHP adayları, basının karşısına çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı Milletvekili adaylarınında katılımı ile basın toplantısı düzenledi. Parti binasında düzenenlenen toplantıya partililerin katılımı ise yoğun oldu. MHP Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat´ın konuşmasıyla başlayan toplantı

SİYASET 28.10.2015 07:55:33 0
MHP adayları, basının karşısına çıktı

Polat; "Milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz"
1 Kasım seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Başkan Polat, çalışmalarının meyvelerini sandıkta alacaklarını söyledi. Konuşmasının devamında ise şu bilgilere yer verdi, "2 aya yakın bir süre zarfında Ardahan Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak yoğun bir tempoda çalıştık. 50-60 kişilik gruplar halinde seçim çalışması yaptık. Bu çalışmalarımızda bize destek veren tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Sandık başına gitmemize dört gün kala aynı tempo ile çalışarak, ulaşamadığımız yerlerede ulaşarak seçime gireceğiz. Allahın izniylede 1 Kasım´da da zaferimizin grurunu yaşayacağız. Buna tüm partili arkadaşlar gibi bende tüm kalbimle inanıyorum. Çünkü bu süre zarfında tüm teşkilatlar olarak büyük emek verdik. Vatandaşımızın dertlerini dinledik. Parti programımızı anlattık. Seçimler gelip-geçici olsada bizim için vatan, millet, bayrak herzaman kalıcıdır. Milletimizin emrinde, onların birer neferi olarak kalmayada devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Ağdemir; "vatandaşların partimize gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum"
MHP Ardahan il başkanı Taşkın Polat´ın konuşması sonrası toplantıda söz alan MHP ikinci sıra adayı Av. Gökhan Ağdemir´de seçim çalışmalar hakkında partililere ve basın mensuplarına bilgi verdi. 
Ağdemir konuşmasında; "Seçimlere sayılı günler kala partimizdeki bu sinerji ve uyumlu çalışma inşallah sandığa yansıyacaktır. 1 Kasım´da zaferle ayrılmak istiyoruz. Ardahan´da bu seçimlerde partimize büyük bir ilginin olduğunu gördük. İnşallah seçmenlerimizde bize katkı sunacaktır. Amacımız Ardahan´a bir şeyler yapmaktır. MHP adayları olarak bizim etrafımızda kenetlenen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bir aydan fazla bir süre içerisinde yaptığımız çalışmalarda gördüğümüz ilgi ve teveccüh bizi umutlandırmış ve çalışmalarımızı hızlandırmamıza da vesile olmuştur. Bunu bize hissettiren vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinin şimdiden vatanımıza milletimize ve ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Yıldız "Ardahan üzerindeki kötü algıyı kaldırmak zorundayız"
MHP Ardahan Milletvekili birinci sıra Milletvekili adayı Av. Osman Nuri Yıldız´da sözlerine başlamadan önce toplantıya katılan, partiliere ve basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başladı.
Devamında ise; " Bu seçimler biz adayların ve partimizin bir ikbal ve istikbal mücadelesi değildir. Bu seçimler ülkemizin ve memleketimizin ikbal ve istikbal mücadelesidir. Bu hassasiyetimizi seçim çalışmalarmızda her vatandaşımıza izah ettik. Bunları anlatırken memleketin genel fotoğrafını göstermek amacındaydık. Bir zamanlar televizyon kanallarında gördüğümüz terör eylemlerinin Ardahan´da da yaşanır olması bizlerin sorumluluk almasına neden olmuştur. Ardahan´a gönül veren, Ardahan´da taş üstüne bir taş koyan herkesin mücadelesi olmalıdır. Çok yakın bir zamanda iç anadoluda bu bölgenin yolcu otobüsleri taşlandı. Niye taşlandı? Artık bu bölgeye batının bakış açısı değişmeye başladı. 7 Haziran seçim sonuçları ilimizde çıkan sonuçlar neticesinde çıkan olaylarında etkisi ile vatan sevgisine ve siyasi düşünce yapısına bakmaksızın yapılan bu taşkınlıklar bizleri sanki belli bir partinin destekçisi gibi görmeye başladılar. Bugün canlı hayvan tüccarları ilimize gelip ticaret yapmıyor. Ya can güvenliğinden korkuyoar yada parasının gasp edilmesinden korkuyor. Dolayısıyla 7 Haziran seçim sonuçlarının doğrudan ilimize ve bölgemize bir etkisi olmuştur. Bu etkiyi kırmak için önümüzde bir fırsat var. 1 Kasım´da bu algıyı ortadan kaldırmak zorundayız. Yine İnşaat sektöründe başlayan furya 7 Haziran´dan sonra biranda kesildi. İnsanlar parasını pulu yatırımlarını güvenli yerde yapmak ister. Eruzurum-Göle arasında TIR´lar ve yolcu otobüsleri yakılırken, bizim Ardahan´da kırktane sınır kapımız olsa bir faydası olabilirmi? Tabi ki Ardahanımıza yatırım yapanın ve devlet yatırımlarına vesile olanlara minnettarız. Ancak Ardahan´ın en önemli sorunu terör ve güvenlik meselesinin çözülmesi gerekmektedir. Bunu her fırsatta dile getirdim. Seçim çalışması için gittiğim her yerde söyledim. Bunu Posof´ta da Göle´de diğer ilçelerde aynı hassasiyetle ifade ettim. Özümüzün sözümüzün bir olduğunu gösterdik. Çünkü güvenin kaybedildiği yerde hiçbirşeyden bahsedemesiniz" ifadelerini kullandı.

Yıldız "MHP, Ardahan´da taban oyu olan bir partidir"
Basın toplantısının asıl amacının seçim çalışmalarında bazı adayların kendilerine yönelik etik olmayan söylemler geliştirdiğinden dolayı yapmak istediklerini vurgulayan MHP adayı Yıldız, "Seçim zamanları vatandaşa vaatlerde bulunup 4 yıl sonra bahaneler uydurup yeniden seçmenin karşısına çıkan siyaset anlayışı içinde olan bazı adaylar, tüm yaptıklarını unutmuşcasına bizleri seçim çalışmalarında karaladıklarını duyduk. MHP Ardahan´da ciddi bir taban oyu olan bir partidir. Ama bu taban oyu önceki seçimlerde ne yazıkki çeşitli algı yöntemleriyle başka partilere yönlendirilmiştir. Bu seçimlerde bunu yapamayacaklar. Aldığımız bilgilere göre CHP adayı Öztürk Yılmaz´ın seçim çalışmalarında gittiği her yerde partimize oy verecek seçmene, MHP Ardahan´da kazanamaz oyunuz boşuna gimtesin bize verin söylemleri çirkin ve siyasi etiğe sığmayacak bir söylemdir. CHP kendini anlatmak yerine, projelerini anlatmak yerine ağzına bizleri ve partimizi dolamıştır. Devletin çeşitli makamlarında bulunmuş, memleketine katkı noktasında çok ciddi imkanları varken, Ardahan´a bir çivi bile çakılmasına vesile olmamış bu arkadaş, şimdi çıkmış oy toplamak için bizim üzerimizden siyaset yapmaktadır. Seçmenimizin söylenen bu yalanlara itimat etmemesi gerekiyor. Çünkü biz bu seçimde zirveye oynuyoruz. 1 Kasım´dan sonra bunu görecekler. Bizim en büyük kazancımızda Ardahan´ın sorunlarını sıkıntılarını paylaşmakla vatandaşımızın gönüllerini kazanmak oldu. Ardahan´da en büyük sıkıntının terör sorunu olduğunu bizden başka kim söyledi? Bu sorunu çözmeden diğer sorunların çözülemeyeceğini biz heryerde söyledik. Öztürk Yılmaz´ın CHP için doğru bir aday olmadığını sadece ben söylemiyorum. Bunu kendi partilerinde yöneticilik yapmış insanlar bile söylüyor. Tepeden atanmış birine oy verin diyenlere karşılık biz halkımızın Ardahan´da yaşıyan kendi evlatlarına sahip çıkacaklarına inanıyoruz" dedi.

MHP adayı Yıldız´dan Ensar Öğüt´e övgü
3 dönem CHP´den Ardahan Milletvekilliği yapan Ensar Öğüt´ü başarılı bir muhalefet milletvekili olarak gördüğünü de söyleyen MHP adayı Yıldız, "Samimiyetle söylüyorum ki, Ensar Öğüt muhalefet bir partinin milletvekili olarak başarılı bir siyasetçiydi. Ardahan´da fabrikamı vardıki fabrikadan bahsetmesi bekleniyordu. Ardahan´ın gerçekliği tarımdır hayvancılıktır. Sayın Öğütte bu sorun ve sıkıntıları meclise taşımıştır. Bir muhalefet milletvekili olarak üzerine düşen herşeyi yapmıştır. 3. dönem 4. dönem adaylığı doğrumudur? bunu değerlendirmek bana düşmez. Ama bir muhalefet vekili ne yapması gerekiyorsa onu yaptı. Bunu yaptı diye CHP´liler tarafından karalandı. 7 Haziran seçimlerinde aleyinde broşürler bastırılarak oy verilmemesi istenildi. Ensar Öğüt aday oldu diye gidip başka partiye oy verenler çıkıp bugün Ardahan´ın kurtuluşundan bahsetemeye hakkı yoktur. Türkiye´nin ve Ardahan´ın tek kurtuluşu MHP´dir. Çünkü CHP tek başına iktidar olmak yerine 7 Haziran seçimlerinde HDP´nin barajı aşması için çalışmış bir partidir" açıklamasında bulundu. Ardahan Gündem


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu