Meteoroloji sağanak yağışlara karşı uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ardahan ve çevre illerinde akşam saatlerinden itibaren yerel ve kuvvetli sağanak yağışların etkili olacağını açıkladı.

GÜNCEL 14.06.2023 12:50:00 0
Meteoroloji sağanak yağışlara karşı uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ardahan ve çevre illerinde akşam saatlerinden itibaren yerel ve kuvvetli sağanak yağışların etkili olacağını açıkladı. Meteoroloji, vatandaşları, sağanak yağışların neden olabileceği durumlara karşı uyardı.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada;

“14.06.2023 Çarşamba akşam saatlerinden itibaren Perşembe akşam saatlerine kadar kuzeydoğu kesimlerde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Gümüşhane, Bayburt, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Erzurum ve Erzincan çevrelerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Ordu, Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (40-75 kg/m2), Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak