Memleket Partisi, Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ön seçim yapacak

Memleket Partisi Ardahan İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı adaylarını belirlemek üzere sandık kuracak.

SİYASET 9.03.2023 15:59:00 0
Memleket Partisi, Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ön seçim yapacak

HABER: ŞENOL KİRMAN

Memleket Partisi Ardahan İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı adaylarını belirlemek üzere sandık kuracak. Memleket Partisi'nde 12 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanı adaylığı için ön seçim yapılacak.

Memleket Partisi Ardahan İl Başkanı Kemalettin Öztürk, partilerinin cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere il başkanlığında sandık kuracaklarını duyurdu.

Memleket Partisi Ardahan İl Başkanı Kemalettin Öztürk yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanı adayımızı belirlemek için tüm üyelerinin önüne sandık koyuyor, gerçek demokrasi budur diyerek, 12 Mart Pazar günü İl Başkanlığımız binasında Cumhurbaşkanı adayımızı belirlemek için sandık kuracağız” dedi.

“NE CUMHUR NE MİLLET TEK YOL MEMLEKET”

Muharrem İnce’yi 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarını ifade eden Başkan Öztürk şu açıklamalarda bulundu; “Öncelikle son bir haftada il başkanlığımıza gelerek üye olan 193 genç arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Biz birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız. Y kuşağının gençliği çalındı ama Z kuşağının geleceğini geri almak için elimizden geleni yapacağız. Memleket Partisi, cumhurbaşkanı adayını belirlemek için tüm üyelerinin önüne sandık koyuyor, gerçek demokrasi budur. 12 Mart Pazar günü İl Başkanlığımız binasında Cumhurbaşkanı adayımızı belirlemek için sandık kuracağız. Çıkan sonuçları genel merkeze göndereceğiz ve partimiz cumhurbaşkanı bu şekilde belirlenecek. Tüm üyelerimizi Pazar günü il başkanlığımıza bekliyoruz. Şu an cumhurbaşkanı aday adayımız genel başkanımız Muharrem İnce’dir. Yandaş medya sürekli “evine geri dön İnce” “Memleket Partisi 20 Milletvekili ve 1 Bakanlık için anlaştı” tarzı asılsız haberler yapıyor. Biz yola çıkarken de şimdi de görüşlerimiz aynı. “Ne Cumhur Ne Millet Tek Yol Memleket”. Biz makam, mevkii, koltuk için görüşlerini satacak bir güruh değiliz. 13. Cumhurbaşkanını Muharrem İnce yapacağız. Biz Atatürk’ten, asla ama asla vazgeçmemeyi ve mücadele etmeyi öğrendik.  Genel başkanımız ülkenin deprem gündemi yokken depreme yönelik çözüm projeleri hazırladı, dolar 4 TL iken 10 olacak dedi o zaman gülüyorlardı oldu. Şimdi diyoruz ki gıda ve su krizi yaşanacak çözüm önerilerimiz ve projelerimiz var.  Biz müneccim değiliz sadece akıl ve bilimin ışığında konularının uzmanlarıyla ortak akılla hareket ediyoruz ve biliyoruz ki bu seçimin tek kazananı Muharrem İnce ve halkımız olacaktır. Kaybedenler ise halkın isteklerine “görmedim, duymadım, bilmiyorum” şeklinde yaklaşan ve koltuk pazarlığı yaparak halkı dinlemeyenler olacak” açıklamasında bulundu. 


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti