Memleket Partililer bir araya geldi

Memleket Partisi İl Başkanı Kemalettin Öztürk, ilçe Başkanları ve parti üyeleri ile bir araya geldi

GÜNCEL 11.05.2022 11:54:00 0
Memleket Partililer bir araya geldi

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Memleket Partisi İl Başkanı Kemalettin Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Özen Güler, Hanak İlçe Başkanı Engin Hamza Akçay, Çıldır İlçe Başkanı Anıl Ferdi Gobuk, Damal İlçe Başkanı Fırat Türkmen ve parti üyeleri bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular. Başkan Kemalettin Öztürk bu buluşmada ayın en başarılı üyesine plaket, başarılı diğer üyelere ise teşekkür belgesi takdim etti. Başkan Öztürk partililere tek tek söz verip onları dinleyerek hem soru cevap yaptı hem de açıklamalarda bulundu.

Başkan Öztürk, yaptığı açıklamasında ‘ bizler hazine yardımı alan partilerden değiliz. Bu yüzden Ardahan İl başkanlığının tüm giderlerini kendim karşılıyorum. Genel merkez bazında soruyorsanız genel merkezdeki yöneticiler ve gönüllü halkımızın yaptığı bağışlar ile karşılanıyor. Partimizin finansal hareketleri Anayasa Mahkemesi ve Sayıştay tarafından kontrol edilmektedir. Taraflı medyanın bahsettiği gibi ‘Devletten para alma’ gibi bir şey yok. İsteyen herkes bu raporları inceleyebilir şu an da partimizin resmi internet sayfası www.memleketpartisi.org.tr den girerek mali veriler kısmını seçebilir ve oradan bilançomuzu inceleyebilirsiniz. Saraydan para alıyor diyen kişiler çamur at izi kalsın mantığıyla bu tür mesnetsiz iftiralar atıyor. Onlar koltukları gidecek diye korkuyorlar dedi

Başkan Öztürk, ‘6’lı masa birbirine asla benzemeyen 6 partiden oluşmakta ve tek amaçları düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla hareket etmektir.  Onlar sadece 2023 seçiminde Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin mantığındaki kişiler. Biz soruyoruz; Ülkenin sorunlarını çözecek projeleriniz var mı? Dövizi ve enflasyonu düşürecek, tarımı ve hayvancılığı düzeltecek, mültecileri ülkesine geri gönderip hudut güvenliğini sağlayabilecek misiniz? Cevap yok.  Her biri farklı bir şey söylüyor. Seçmen bu 6 benzeme ze nasıl inanıp oy verecek? Biz ittifak düşünen bir parti değiliz. Yola çıkarken ne cumhur ne millet tek yol Memleket diyerek çıktık. Ancak seçim zamanı ittifak içerisinde olabiliriz ya da kurulacak 3. bir ittifakın kurucusu olabiliriz. Bunu seçim yaklaştığı zaman değerlendiririz.  Kısacası şu an için hiçbir ittifakta yokuz ve cumhur ittifakında da asla ve asla olmayacağız. Ancak eğer seçim 2. Tura kalırsa o zaman millet ittifakının adayını destekleriz. Dedi.

Öztürk, Partimiz kurultayını Eylül 2021’de yaptı. 6 ay 1 gün geçtikten sonraki tüm seçimlere girme hakkımız vardı bu sürede 6 Şubat 2022 tarihinde doldu. Yani bugün dâhil gelecekte yapılacak her genel ve mahalli idareler seçimine katılabiliyoruz. Ayrıca Yüksek Seçim Kurulu’nun 10.05.2022 tarihli toplantısı sonrası seçime katılacak siyasi partiler arasında Memleket Partisi de ilan edildi. Seçime zaman olarak şu an bir yıl var. Bir adayı işaret edip tüm okları üzerine çekmek istemem ama belediyeye de vekilliğe de çok güçlü adayımız var. Sadece şu kadarını söyleyeyim herkesten oy alabilecek ve adı duyulduğunda büyük bir sansasyon yaratacak kişiler bunlar. İlimizin en sevilen simalarıdır. Şu an zaten kurulu tüm ilçe başkanları yanımızda (Merkez, Hanak, Çıldır, Damal). Sadece Posof ve Göle ilçemizde teşkilatlanmadık. Ancak en kısa zamanda bu ilçeleri de kuracağız. Dedi.

Başkan Öztürk, her ay düzenli olarak Ankara’ya genel merkeze gidiyoruz Tüm şehirler hakkında bilgi alış verişi yapıyor ve çözüm önerileri sunuyoruz. 17 Mayısta partimiz kuruluşunun birinci yılı resepsiyonu var. Orada ben ve ilçe başkanlarım birlikte olacağız.  Genel Başkanımızın Ocak ayındaki programında Ardahan’da vardı ancak Erzurum mitingine kadar geldi ve aşırı kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Ardahan programı iptal edildi. Bu yaz içerisinde kesinlikle gelecek. Kendisinin siz değerli partililerimize selamları var. Genel Başkanımız geleceği zaman ben sizleri bilgilendireceğim dedi. Açıklamaların devamında 2022 Nisan ayı verileri paylaşılarak en fazla üye kaydı yapan kişiye Plaketi, diğer başarılı üyelere de teşekkür belgesi takdim edildi. Başkan Öztürk’ün seçim çalışmalarına başladığı ve Ardahan’da ‘Memleket Partisi’ rüzgârı eseceği de öğrenildi.  Sansasyon yaratacak adaylar ise merak uyandırdı.  Başkan Öztürk’ün yakın çevresine adayları söylediği ve adaylarında ’A Takımını’ kurup yavaş yavaş çalışmaya başlayacağı öğrenildi.

 

 

 


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu