Makamlarını çocuklara devrettiler

Ardahan´da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen etkinlikler kapsamında Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Üniversitesi Rektörü Mehmet Biber Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin ve Ağır C

23.04.2019 16:56:28 0
Makamlarını çocuklara devrettiler

Ardahan´da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen etkinlikler kapsamında Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Üniversitesi Rektörü Mehmet Biber Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkan vekili Erhan Karahan makamlarını öğrencilere devretti.

Vali Mustafa Masatlı, Koltuğunu Çocuk Vali Miray Bölük´e Bıraktı 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Vali Mustafa Masatlı, makam koltuğunu TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 4´ncü sınıf öğrencisi Miray Bölük´e devretti.

Vali Mustafa Masatlı´nın makamında gerçekleşen temsili yer değiştirmeye, çocuk Vali Miray Bölük ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri ve öğretmenler katıldı. Çocuk Vali Miray Bölük, Valilik makamında oturmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Vali Mustafa Masatlı, temsili makam değiştirmenin ardından çocukların 23 Nisan Bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

/resimler/2019-4/24/0912047602404.jpg

Başkan Demir koltuğunu çocuklara bıraktı

Ardahan´da 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Faruk Demir başkanlık koltuğunu çocuklara devretti.

23 Nisan dolayısıyla Şehit Ömer Halis Demir İmamhatip Ortaokulu Müdürü Bekir Vural ve öğrencileri Başkan Demir´i sabah saatlerinde ziyaret etti. Başkan Demir ile öğrenciler arasında renkli diyaloglar da ortaya çıktı.

Başkan Demir ve öğrenciler şehirdeki sorunları Zelal Subaki ´ye anlattı, Küçük başkan çözüm yollarını sundu. Zabıta memuru başkan Zelal Subaki´nin talimatlarını not aldı.

Bir süre başkanlık koltuğunda oturan Zelal Subaki ve arkadaşlarına Başkan Faruk Demir Nutuk kitabı ve satranç takımı hediye etti, öğrencilerle tek tek fotoğraf çektirdi.

Başkan Demir: ´´Nutuk okumanızı tavsiye ediyorum. Bu cumhuriyet nasıl kurulmuş, bugün ayağımızı bastığımız topraklarda hangi yabancı ülkeler varmış hepsi burada yazıyor. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk bunları yurdumuzdan kovmuş, bayrağımızı dikip ezanımızı okutmuş şimdi bizler de huzur içinde bu topraklarda yaşıyoruz´´ dedi.

/resimler/2019-4/24/0909103849068.jpg

Minik Öğrenciler ARÜ Rektörü Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında Halit Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber´i makamında ziyaret etti. Temsili olarak Rektörün makam koltuğuna sırayla oturan 2. Sınıf öğrencileri; Havvanur Uymaz, Metehan Morkoç ve Mertcan Kürşat Baytar gelecek hedeflerinden bahsederek, ilerde hangi meslekleri seçmek istediklerini Rektörle paylaştılar. Makam koltuğuna oturmanın mutluluğunu yaşayan çocuklara Rektör, hedeflerinden vazgeçmemelerini ve çalışarak her şeyi başarabileceklerini söyledi. Ziyaret, Rektörün minik öğrencilere ve öğretmenleri Faruk Şit´e hediye takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

/resimler/2019-4/24/0907202909393.jpg

Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkan vekili Erhan Karahan makamlarını öğrencilere devretti.

Cumhuriyet Başsavcısı Makamına; Atatürk İlkokulu Öğrencileri; Altan Aktürk, Rabia Şero, Zilan Demirci otururken,  Ağır Ceza Mahkemesi Başkan Vekili Makam Koltuğuna; Cemal Zekiye Vatan İlkokulu Öğrencileri İkra Ecrin Kahya (2A), Ayşegül Fatma Altun (3B), Talay Gökçe (3B oturdu.  Öğrenciler tek tek koltuğa otururken, hepsine hediyeler verilerek adliye gezdirildi. Şenol Kirman

/resimler/2019-4/24/0909445099635.jpg

 

/resimler/2019-4/24/0910186975302.jpg

 


1

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

2

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler

3

CHP, ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURDU

4

Teknoloji Bağımlılığına Karşı eğitim verildi

5

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır