MAGUSSA CAFE- RESTORAN SİZLERİ BEKLİYOR

Karagöl Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde hizmet veren Magussa Cafe- Restoran siz değerli müşterilerini bekliyor.

GÜNCEL 10.03.2021 15:38:54 0
MAGUSSA CAFE- RESTORAN SİZLERİ BEKLİYOR

ŞENOL KİRMAN

Karagöl Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde hizmet veren Magussa Cafe- Restoran siz değerli müşterilerini bekliyor.

Yaklaşık 5 ay önce hizmete giren ve koronavirüs tedbirleri nedeniyle faaliyetlerine geçici olarak ara veren Magussa Cafe- Restorant uzun bir sürenin ardından tekrar hizmet vermeye başladı.

HES Kodu sorgulaması, ateş ölçümü ve el dezenfektesi yapıldıktan sonra işletmeye alınan müşteriler, sosyal mesafe kuralına uygun şekilde oturtuluyor.

Magussa Cafe- Restoran´ın işletmenliğini yapan Mimar Emrah Doğan ve genç iş insanı Can Gün, işyerlerini tekrardan açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

İnsan sağlığının her şeyin üstünde olduğunu dile getiren Doğan ve Gün, "Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz. Kalite ve müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Müşterilerimizin HES kodu sorgulamasını, ateş ölçümünü ve el dezenfekte yapmalarını sağlayarak içeriye alıyoruz. İşletmemiz içerisinde de sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oturmalarını sağlıyoruz. Çalışanlarımız ve müşterilerimizin sağlığına yönelik gerekli hijyen şartlarını sağladığımız işyerimize tüm Ardahanlıları bekliyoruz? dediler.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi