La’Mira Restaurant Cafe ve Aytunga Apart görkemli açılışla hizmete girdi

Ardahan’da La’Mira Restaurant Cafe ve Aytunga Apart katılımın yoğun olduğu bir törenle açıldı.

GÜNCEL 7.12.2023 15:38:00 0
La’Mira Restaurant Cafe ve Aytunga Apart görkemli açılışla hizmete girdi

Ardahan’da La’Mira Restaurant Cafe ve Aytunga Apart katılımın yoğun olduğu bir törenle açıldı. Ardahan’da son dönemde hızla çoğalan sektörlerin başında gelen cafe, restaurant ve apart işletmeciliğinde lüks ve gözde mekânlar açılmaya devam ediyor.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Murat Yılmaz’ın kızı Ayça Aytunga Yılmaz’ın işletmeciliğini yaptığı La’Mira Restaurant Cafe ve Aytunga Apart düzenlenen görkemli açılış organizasyonuyla hizmete girdi. Kongre Caddesi, İskân Sokak No:5’te (Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Karşısı) adresinde hizmete başlayan La’Mira Restaurant Cafe ve Aytunga Apart’ın açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Yoğun katılımla gerçekleşen açılış törenine Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Vali Yardımcısı Şahin Demir, Çıldır Kaymakamı Muhammed Enes İpek, Damal Kaymakamı Semih Cembekli, Göle Kaymakamı Yunus Emre Fırat, Hanak Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Posof Kaymakamı, Emrah Akduman, Ardahan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kayhan Zorba, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, kurum müdürleri, AK Parti Ardahan Belediye başkan aday adayları, STK Başkanları, Halk Bankası, Vakıfbank ve İş Bankası temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Dualarla açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılara canlı müzik eşliğinde ikramlarda bulunuldu.

İş yerinin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Hayrettin Çiçek, “İlimize yeni bir işletme kazandırmamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Memleketimize yatırım yapan her işletmeci bizim için kıymetli, açılışını yaptığımızın bu işyerinin sahiplerine ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum, Allah hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi.

İşletmeci Ayça Aytunga Yılmaz ve Murat Yılmaz ise, açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek, "İş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kaliteli bir hizmet anlayışı ile hemşehrilerimize hizmet sunacağız. " ifadelerini kullandı. 

La’Mira Restaurant Cafe’de 10 çeşit kuzu ızgara, pizza, hamburger gibi ürünler bulunuyor. Ayrıca enfes kahve ve tatlı çeşitleri ile de kente farklı bir lezzet katmak için hizmet verilmekte. 

 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak