Kuşlar aç kalmasın diye yem bıraktılar

Ardahan Gençlik Merkezi Gençlik lideri ve gönüllü gençler, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonu duyarlılık göstererek kuşları aç bırakmadı.

ÇEVRE 25.01.2021 13:52:34 0
Kuşlar aç kalmasın diye yem bıraktılar

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Gençlik Merkezi Gençlik lideri ve gönüllü gençler, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonu duyarlılık göstererek kuşları aç bırakmadı. Gençlik lideri ve gönüllü gençler, parklara ve kuşların yoğun olduğu bölgelere yeme bırakarak, kuşların yem ihtiyaçlarını giderdiler.

Gençlik Lideri Tolgay Gökdemir, ?Ardahan´da soğuk hava etkili oluyor. Hayvanlarımız ise hem bu soğuktan etkileniyor hem de aç kalıyorlar. Kuşların birçoğunun açlıktan ve soğuktan etkilendiğini gördük. Biz de kuşların aç kalmaması için bir şeyler yapalım dedik. Ardahan´da hissedilen - 30 dereceye rağmen içimizi ısıtan hayvan sevgisi ile sokağa çıkma yasağında yem bulmakta zorlanan sokak hayvanları için gönüllü gençlerle birlikte Gençlik Merkezinde yapmış olduğumuz kuş yemliklerini belirlediğimiz yerlere yerleştirdik. Sonrasında belirlediğimiz yerlerde hayvanlara yem dağıttık? dedi.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR