Kurban Bayramı tatilinde 66 sürücüye cezai işlem

Ardahan'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde kural ihlali yapan 66 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

4.07.2023 16:19:00 0
Kurban Bayramı tatilinde 66 sürücüye cezai işlem

Kurban Bayramı'nın 9 günlük tatili vatandaşları yola düşürdü. Binlerce vatandaş, toplu ulaşım araçlarının yanı sıra kendi araçlarıyla sevdiklerini kavuşmak için yollarda yoğunluk oluşturdu.

Tatili yakınları ve tatil noktalarında geçirmek isteyen vatandaşların olası bir aksilikle karşılaşmaması adına Ardahan Bölge Trafik denetleme Şube Müdürlüğünce denetimler sıklaştırıldı. Güvenlik güçleri, trafikte kural ihlali yapan araç sürücülerine cezai işlem uyguladı.

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce "Bayram Tedbirleri" kapsamında yapılan denetimlerde; 23.06.2023-03.07.2023 tarihleri arasında "Yük ve Yolcu taşıyan araçlar" ön planda tutularak gerçekleştirilen denetimlerde, Trafik Başkanlığınca hazırlanan "Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz, Bayramınız Kemerli Olsun" sloganıyla sürücü ve yolculara yönelik Yaşam Tünelinde eğitim ve broşür dağıtımları gerçekleştirildi.

Gece seyahatlerinde bulunan araç sürücülerine yönelik alkol denetimleri arttırılarak, radarla hız denetimleri, kemer denetimleri, sürücü seyahat sürelerine dikkat edilerek denetimler yapıldı. Tüm ihlaller toplamında 66 araç ve sürücüsüne 76,053 TL idari para cezası uygulandı.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak