Kurada Baha Yunusoğlu...

CHP´den Çıldır İl Genel Meclis Üyesi Baha Yunusoğlu aday olurken, AK Parti´den de İl Genel Meclis Üyesi Selami Şenel aday oldu. Yapılan seçim sonucunda eşitlik çıkınca tekrardan kura çekildi, kura sonucunda CHP´den Çıldır İl Genel Meclis Üyesi Baha Yunus

GÜNCEL 5.04.2021 11:13:19 0
Kurada Baha Yunusoğlu...

Ardahan İl Genel Meclisi ikinci dönem Başkanlık seçimi yapıldı. 31 Mart 2019´da yapılan yerel seçimlerde CHP 6, AK Parti 7 İl Genel Meclis Üyeliği kazanmıştı. Murat Dalanbay ise Damal ilçesinde bağımsız olarak seçimi kazanıp daha sonra CHP saflarına katılmıştı.

BİRİNCİ DÖNEM KURASI CHP´NİN

Ardahan İl Genel Meclisi birinci dönem Başkanlık seçimi için CHP´den Murat Dalanbay, AK Parti´den de Levent Bilgili yarışmış, seçim sonucunda eşitlik çıkınca kura sistemiyle Murat Dalanbay Ardahan İl genel Meclis Başkanı olmuştu. Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı ikinci dönem için Divan Başkanlığını Murat Dalanbay´ın yaptığı seçimde Divan yardımcılıklarına ise CHP´den Vahit Atasoy, AK Parti´den Erdal Kurukaya seçildi.

İKİNCİ DÖNEM KURASI YİNE CHP´NİN

Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı ikinci dönem başkanlık seçimi için yeniden seçim yapıldı. CHP´den Çıldır İl Genel Meclis Üyesi Baha Yunusoğlu aday olurken, AK Parti´den de İl Genel Meclis Üyesi Selami Şenel aday oldu. Yapılan seçim sonucunda eşitlik çıkınca tekrardan kura çekildi, kura sonucunda CHP´den Çıldır İl Genel Meclis Üyesi Baha Yunusoğlu Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığına seçildi. Komisyon seçimlerinde daha önce görev alan Meclis Üyelerinin devam edeceği bilgisine ulaşıldı.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı