KULÜP BAŞKANI DEKONT TARTIŞMASINA SON NOKTAYI KOYDU!

Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Yusuf Yılmaz, Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar'ın, Serhat Ardahanspor'a yaptığı 300 bin TL’lik bağışın dekontunu paylaştı.

7.03.2024 14:44:00 0
KULÜP BAŞKANI DEKONT TARTIŞMASINA SON NOKTAYI KOYDU!

Ardahan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Levent Pehlivan, yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelerek, projelerini açıklamış, Cumhur İttifakı Ardahan Belediye başkan adayı Yunus Baydar'ın Serhat Ardahanspor'a yaptığı 300 bin TL’lik bağışın dekontunun paylaşılmasını istemişti.

Levent Pehlivan’ın bu talebine karşılık Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Yusuf Yılmaz bir açıklama yaparak, yapılan bağışın dekontunu paylaştı ve tartışmalara son noktayı koydu.

Kulüp Başkanı Yusuf Yılmaz’ın açıklaması şu şekilde; “Kıymetli Serhat Ardahan Spor Ailesi; Kamuoyunda çıkan, Ardahan Bağımsız Belediye Başkan Adayı kıymetli abim Levent Pehlivan’ın kulübümüzü töhmet altıda bıraktığı açıklama sonrası bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum. Benim siyasi görüşümü Levent beyin bildiği gibi tüm Ardahan halkı da bilmektedir. Ama ben hiç bir partiyle paylaşım yapmadım. Ama kendi içinizde olan siyasi hesaplara öncelikle benim adımı, sonrasında şampiyonluk yolunda olan bütün dertleriyle tek başıma uğraştığım Serhat Ardahan Spor kulübünü katmayın. Serhat Ardahan Spor kulübü hiç kimsenin arka bahçesi olmadı olmayacaktır. Belediye başkan adayı Yunus Baydar tarafından kulübümüze yapılan bağışın dekontu kamuoyuna paylaşılmıştır. Levent Pehlivan beyden yeni bir açıklama yapmasını ve özür dilemesini bekliyoruz”

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı