Köy okullarındaki öğrencilere ücretsiz kuaförlük hizmeti

Ardahan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, köylerde okuyan öğrencilere ücretsiz kuaförlük hizmeti sunuyor.

GÜNCEL 1.01.2023 10:43:00 0
Köy okullarındaki öğrencilere ücretsiz kuaförlük hizmeti

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından köy okullarında okuyan öğrencilerin saç bakımları ücretsiz yapılıyor. 

Ardahan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, köylerde okuyan öğrencilere ücretsiz kuaförlük hizmeti sunuyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü usta öğreticiler ve kursiyerler Göle Kayaaltı ilk ve ortaokulunda erkek ve kız öğrenciler ile bir araya geldi. Okulun içerisinde sandalyelerden yapılan düzende erkeklerin saç kesimi yapılırken, kız öğrencilerin de saçlarına fön, kesim, düzleştirme ve bakımları kuaför ortamındaki gibi yapıldı. Müzik dinletisi eşliğinde yapılan etkinlikte öğrenciler saç bakımı yapmanın sevincini yaşadı. Saç bakımlarının yanı sıra öğrencilere karne hediyesi olarak kışlık kaban dağıtıldı.

Etkinliğe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Yolcu, usta öğreticiler, kursiyerler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

800 ÖĞRENCİYE ULAŞILDI

Ardahan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Yolcu yaptığı açıklamada; “Ardahan Halk Eğitim Merkezi olarak köy okullarımızdaki çocuklarımızın saç bakımı, kesimi ve kişisel bakım hizmetlerini yapmak üzere Kuaförlük hizmetleri usta öğreticileri ve kursiyerleri olarak 8’inci okulumuza Göle ilçesi Kayaaltı ilk ve ortaokulumuza giderek toplamda 800 öğrencimize ulaştık. Yine usta öğreticilerimiz müzik etkinliği düzenleyerek Halk Eğitimi Merkezi çalışmalarını tanıttılar. Amacımız Eğitim Öğretim yılı sonuna kadar tüm okullarımıza ulaşmak. Bu etkinliklerde bizlere destek olan başta Sayın Valimiz Hüseyin Öner’e ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Bulut’a şükranlarımı arz ederim. Emeği geçen usta öğreticilere ve kursiyerlere de teşekkür ederim. Ayrıca Kızılay aracılığı ile tüm öğrencilere karne hediyesi olarak kışlık kaban dağıttık” diye konuştu.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı