Köseliören ölümden döndü!

Şehir içinde yeterince tuzlanma ve kar küreme temizliğinin yapılmaması nedeniyle buz pistine dönen şehir içi yollar tehlike saçıyor.

GÜNCEL 25.01.2021 17:03:59 0
Köseliören ölümden döndü!

Ardahanlı iş kadını Sevim Köseliören ölümden döndü. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden 27. Dönem Milletvekili adayı olan siyasetçi ve iş insanı Köseliören ´in park halindeki aracı trafik kazasına karıştı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan kazada aracın içinde park halinde beklerken bir yolcu minibüsünün arkadan çarpması sonucu yaralanma ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Kaza sonrası olay yerine gelen ambulans ile Ardahan Devlet Hastanesine kaldırılan Köseliören ve minibüste bulunan yolcular tedavi altına alındı. Ardahan Devlet Hastanesinde ilk müdahalenin ardından taburcu edilen Sevim Köseliören ağrılarının devam etmesi sonrası iç kanama şüphesi ile Kars Devlet Hastanesine giderek burada da gerekli tetkikleri yaptırılarak bir gün boyunca gözlem altında tutuldu.

Kaza hakkında gazetemize açıklama yapan İşkadını Sevim Köseliören, park halinde iken geçirmiş olduğu kaza sonrası sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Köseliören, ?Geçtiğimiz hafta içi araç içinde iken geçirdiğim kaza sonrası ölümden döndüm. Çok şükür benim ve diğer araçta bulunan vatandaşların sağlık durumu iyi. Verilmiş sadakamız varmış diyorum. Bu vesile ile beni arayıp sağlık durumumu soran ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm Ardahanlı hemşerilerime ve dostlarıma teşekkür ediyorum. Benim vatandaşlardan ricam, ağır kış şartlarında araç kullanırken biraz daha dikkatli olunması ve trafik kurallarına riayet edilmesi? açıklamasında bulundu.

Öte yandan son bir haftada buzlanma ve aşırı sürat nedeniyle Ardahan´da birçok trafik kazası meydana geldi.

Şehir içinde yeterince tuzlanma ve kar küreme temizliğinin yapılmaması nedeniyle buz pistine dönen şehir içi yollar tehlike saçıyor. Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre bu kazalarda ise maddi hasar meydana geldi. Dün meydana gelen kazada ise şehir içi dolmuşu buzlanma nedeniyle kaza yaptı. Işıklarda bekleyen hafriyat kamyonuna arkadan çarpan dolmuşta ise maddi hasar oluştu. Kazaya karışan araç sahipleri yollarda buzlanmaya karşı yeterince önlem alınmaması nedeniyle son günlerde trafik kazalarının arttığını belirterek buz pistine dönen yolların günlük tuzlu kumlama çalışması yapmasını istediler.

/resimler/2021-1/25/1708233040482.jpg

/resimler/2021-1/25/1708456947195.jpg

/resimler/2021-1/25/1709172416558.jpg

/resimler/2021-1/25/1709401323240.jpg


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI