KÖPRÜLÜ AK PARTİ'DEN İSTİFA

AK Parti'den istifa eden Belediye Meclis Üyesi Oktay Çarkçı, Yeniden Refah Partisine katıldı.

SİYASET 5.05.2022 14:15:00 0
KÖPRÜLÜ AK PARTİ

AK Parti'den istifa eden Belediye Meclis Üyesi Oktay Çarkçı, Yeniden Refah Partisine katıldı.

Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Köprülü Beldesinde, Ak Partinin Belediye Meclis Üyesi görevinde bulunan Oktay Çarkçı partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisine katıldı.

AK Parti'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından paylaşan Çarkçı, istifasının Köprülü Beldesinin başarılı belediye başkanı Yücel Akkoç ile alakalı olmadığını söyledi.

Belediye Meclis Üyesi Oktay Çarkçı; "Uzun yıllar severek görev yaptığım ve belediye meclis üyesi seçildiğim Ak Parti'den istifa ettim. Partiden istifam Köprülü Belediye Başkanımız Yücel Akkoç ile aramızda bir sorun olduğundan değildir. Aksine ben Yücel Başkanın çalışmalarını takdir eden biriyim. Keşke her Ak Partili başkan Akkoç kadar partisine bağlı olsaydı. İstifamın nedeni Göle ve Köprülü beldesindeki Ak Parti teşkilatlarının bizlere karşı olan davranışları ve tutarsız politikalarıdır" dedi.

Ak Parti'den istifa eden Belediye Meclis üyesi Oktay Çarkçı, siyaset hayatında Yeniden Refah Partisi çatısı altında devam edeceğini, sosyal medyada isimsiz kişiler tarafından ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını da sözlerine ekledi.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI